Hajdú Péter túl sokat fogyott

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
ATV TV2 fogyás Hajdú Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban fogott bele fogyókúrájába Hajdú Péter, akin igen hamar meg is látszott a munka eredménye. Augusztusra már 15 kilóval könnyebb volt, ám ez túl soknak is bizonyult. A karcsú tévés életmódja mellett csatornát is váltott az elmúlt időszakban: az ATV-hez igazolt, de nemsokára az RTL Klubon is feltűnik.

Nincs felesleg Hajdú Péteren, és családi drámájának ellenére meglehetősen jó kedvű a tévés, pedig sok mindenen ment keresztül az elmúlt időszakban: nemcsak felesége hagyta el, volt csatornája is elfordult tőle. A tévést azonban nem kell félteni, hamar megtalálta új helyét az ATV-nél, és mivel már nem köti szerződés a TV2-höz, hamarosan az RTL Klubon is feltűnik. Sebestyén Balázs műsorában fog szerepelni, az immár jóval karcsúbb Hajdú.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

"Sebestyén Balázs felhívott, én pedig elfogadtam a felkérést. Tudom, hogy Balázs szeret viccet csinálni a vendégeiből, de ezúttal emberére akadt" - mondta még a névváltoztatáson átesett műsor, a Gyertek át! felvétele előtt. A lefogyott tévés arról is mesélt, mióta tart az életmódváltása, és mennyit sikerült eddig leadnia. "Márciusban kezdtem a fogyókúrát és edzést,

augusztus végére fogytam 15 kilót, 81 kiló voltam, de az kevésnek tűnt,

akkor is, ha az én magasságomhoz 78–80 kilót ajánlanak. Azóta pedig vissza is szedtem pár kilót, így jobban érzem magam. Háj helyett most már inkább izom van rajtam, 82–83 kilót mutat most a mérleg. A diéta nagyon nehéz, de tartom, és focizok is" - mondta a Borsnak Hajdú Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.