Így köszöntötték szülei a szülinapos Berki Natasa Zselykét

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"2013.10.29-én 7:35-kor jött a világra a mi kis hercegnőnk!" - írta ki nyilvános Instagram-oldalára Berki Krisztián, majd pedig feltöltött egy csodás fotót.

Boldogítsd melletted az embereket, Szíved szomorkodni soha nem engedem!
Ha valaki mégis megbántana téged, Gyorsan lépj túl rajta, hisz ilyen az élet!

Mindenben a jót, s a szépet keresd, S ki megérdemli, nagyon szeresd!
Mosolyod aranyozza be a világot, Még sok boldog születésnapot kívánok!

Pamela így üzent:

"Sziasztok! Ma van Berki Natasa Zselyke 3. Szülinapja❤️ Csodálatos számunkra ez a nap, mert 2013.10.29.-én megszületett, rengeteg boldogságot hozva az életünkbe☺️
Mutatok Nektek egy kis érdekességet, vagy nevezhetjük csodának is ? Mindenesetre ma reggel, mikor megnyitottam a privát Facebookomat, meglepődtem Ezt a fotót 2012. október 29-én posztoltam, mikor még csak poénból tettem ki a képet, hisz annyira sokat ettem, hogy olyan volt a hasam, mintha terhes lennék. Megdöbbentő az, hogy Natika 2013.10.29-én megérkezett, pedig november 5-re voltam kiírva, de csoda vagy véletlen, Ő előbb szeretett volna érkezni egy héttel❤️ Boldog Szülinapot, Kislányom❤️❤️❤️"

A sütit sütő Berki Natasa Zselykénél nem lesz ma már cukibbhttp://www.life.hu/csalad/20161029-hodi-pamela-es-berki-krisztian-lanyanal-berki-natasa-zselykenel-nem-lesz-ma-mar-cukibb.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián lányánál, Berki Natasa Zselykénél nem lesz ma már édesebb, az biztos.Család--"Szánalmas ellenszenves celeb" - Máris támadják Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/csalad/20161029-liptai-claudiat-a-tv2-musorvezetojet-tamadjak-a-kovetoi.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia életet adott a kisfiának. A gratulációk mellett azonban máris megjöttek a trollok. CsaládOrigoÁllítják: valaki lefotózta Liptai Claudiát a császármetszés utánhttp://www.life.hu/csalad/20161029-liptai-claudia-musorvezetot-paprazzi-fotozta-le-amikor-kitoltak-a-szuloszobabol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a TV2 műsorvezetője életet adott kisfiának. Azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, aminek, egyelőre úgy tűnik, nincs valóságalapja. CsaládOrigoSebestyén Balázs szerint a mai szülők inkább animátorokhttp://www.life.hu/csalad/20161028-sebestyen-balazs-szerint-ma-a-szulok-ugy-viselkednek-mint-az-animatorok.htmlSebestyén Balázs a minap érdekes kérdést boncolgatott a Morning Show-ban. A szülői létről elmélkedett, és arról, hogy manapság sokszor a gyerekek uralkodnak, míg anya és apa azon fáradozik, hogy szórakoztassák a csemetéiket. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo90 dekásan született, most így néz ki a kislány - FOTÓK!http://www.life.hu/csalad/20161028-90-dekasan-jott-a-vilagra-az-orvosok-nem-sok-eselyt-adtak-neki-foto.htmlAgnes Poppy Taylor-Hatt már a születésekor halálra volt ítélve, az orvosok nagyon hamar lemondtak róla. A csöppség azonban megcáfolta a dolgot. CsaládThinkstockHány gyereknek kell még meghalnia? - Fegyvertartás Amerikábanhttp://www.life.hu/csalad/20161026-egyesult-allamok-legalis-fegyvertartas-egymast-gyilkolo-gyerekek.htmlEgy, a Missouri és Illinois államokban élő szülők körében végzett felmérés szerint a megkérdezett családok körülbelül fele tart otthon lőfegyvert. Ez a bizonyos családi fegyver pedig sokszor rossz kezekbe kerül: 2016 első felében minden másnap meghalt egy gyerek fegyverbaleset következtében. Az amerikaiak többsége ennek ellenére sem akarja a fegyvertartás szigorítását. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.