Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a boldogság Liptai Claudiáéknál: néhány napja megszületett a kisfiuk, Marcell. Időközben olyan hírek is felröppentek, hogy a babáról és mamáról paparazzifelvételek készültek, de ezt senki nem erősítette meg. 

Claudiának volt férje, kislánya édesapja, Gesztesi Károly is gratulált: "Isten hozta erre a szép világra! Remélem, mire ő felnő, már jobb lesz, és nem neki kell jobbá tennie! Legyen védelmező öccse a kislányunknak! Üdv a csapatban."

Forrás: tv2

Titkos randi? Hajdú Péter után utazott Amerikába Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161031-amerikaba-utazott-hajdu-peter-es-sarka-kata-is.htmlA pár mindkét tagja Amerikába utazott az elmúlt napokban. Egyszerű véletlen vagy titkos randi? Majd kiderül. Család--Máris bővül Szabó Zsófiék családja – Még csak most házasodtak összehttp://www.life.hu/csalad/20161028-szabo-zsofit-meglepetessel-varta-ferje-zsolt.htmlAz ifjú férj igazán mindent megtesz, hogy feleségét boldoggá tegye, Zsófi pedig tényleg csak úgy ragyog. CsaládOrigoPéter Szabó Szilvi visszavonulhttp://www.life.hu/csalad/20161008-peter-szabo-szilvi-visszavonul-az-enekesno-babat-var.htmlRajongói nem láthatják majd őt sem a tévén keresztül, sem pedig a színpadon jövő év májusáig. Család--Véget ért az álomházasság: Angelina Jolie és Brad Pitt válikhttp://www.life.hu/csalad/20160920-angelina-jolie-es-brad-pitt-valik.htmlTöbbször felröppent a hír, hogy a színészpár házasságával gondok vannak, most azonban úgy tűnik, valóban nagy a baj: válnak. Szeretnénk hinni, hogy most is csak szenzációhajhász pletykáról van szó, de attól tartunk, ezúttal igaz: Pitt és Jolie különmennek. CsaládOrigoNem láthatja gyerekeit Brad Pitt - Angelina bekeményítetthttp://www.life.hu/csalad/20160925-brad-pitt-es-angelina-jolie-valik-a-szinesz-nem-lathatja-a-gyerekeit.htmlA MailOnline információi szerint Angelina Jolie elzárta a gyerekeket Brad Pitt elől, és azt sem hagyja, hogy férje az otthonukban felkeresse őket. Úgy tűnik, az egykori álompár csúnya válás elé néz. CsaládOrigoMegmentette házasságát Lilu és férje, Lacihttp://www.life.hu/csalad/20160908-megmentette-hazassagat-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-ferje-laci.htmlMásfél évvel ezelőtt lehetett először hallani arról, hogy Lilu házassága tönkrement. Sokan harmadikat és válást emlegettek. A szép műsorvezető akkor nem nyilatkozott a magánéletéről, most pedig úgy tudni, minden rendben van közöttük, de ezt sem ő, sem a párja nem erősítette meg. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.