Mély depresszióba esett válása után Miranda Kerr

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici -
depresszió válás Miranda Kerr család Orlando Bloom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr a világ egyik legsikeresebb és legszebb modellje, ám a válás őt is nagyon megviselte  - erről mesélt nemrég egy vele készült interjúban. 

Miranda Kerr és a hollywoodi sztár, Orlando Bloom 2013-ban váltak el. Miranda azóta újra menyasszony: nála jóval fiatalabb, milliárdos kedvese nemrég jegyezte el. A modell most érezte úgy, hogy már túl van a váláson, és nemrég mesélt is arról, hogyan élte meg azt az időszakot.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici

Az ausztrál címlapsztár a kanadai Elle magazinban nyilatkozta a következőket:

Ami azonban segített, az az volt, hogy tudtam, a realitások talaján kell maradnom, és én vagyok a felelős a gondolataimért, az érzéseimért

Miranda és Orlando kisfia, Flynn már 5 éves. A szépség igyekszik egyensúlyozni a modellkedés és az anyaság között. "Általában akkor dolgozom, amikor a fiam az apjával van, így amikor velem van, akkor csak velem van" - árulta el a gyönyörű Miranda Kerr.

/1503/Miran201532010562

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.