Nicole Scherzinger elképesztő dekoltázzsal köszöntötte a herceget

Forrás: NORTHFOTO -
Károly herceg dekoltázs Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek abban a megtiszteltetésben volt része, hogy találkozhatott Károly herceggel. Nicole Scherzinger izgatottan és brutális dekoltázzsal várta a pillanatot, hogy bemutatkozhasson a királyi fenségnek.

Nicole Scherzinger nemrég részt vett egy eseményen, amin a királyi család több tagja is megjelent, hiszen Londonban tartották a rendezvényt. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, csodálatos alakja a gyönyörű, lenge ruhájában igen előnyösen mutatott, de talán túl sokat is: hatalmas volt a dekoltázsa.

Forrás: NORTHFOTO

Az énekesnőn kívül egyébként rengeteg híresség is tiszteletét tette a Pride of Britian nevű eseményen, ahol végül Nicole Scherzinger álma valóra is vált. Találkozott Károly herceggel, akit valószínűleg elbűvölt az énekesnő, főleg azokkal a testrészeivel, amiket nem fedett ruha. A sztár szerencséje, hogy II. Erzsébet nem volt ott, mert biztosan rosszalló pillantásokat vetett volna Nicole ruhájára, ami abszolút áthág minden öltözködési szabályt, amit a palotában követnek.

Hajkereskedelem, avagy a fekete arany útja Indiától az európai szalonokighttp://www.life.hu/trend/20161029-hajkereskedelem-avagy-a-fekete-arany-utja-indiatol-angliaig.htmlAngliában az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hajpótlás, amely során a fodrászok valódi hajjal dúsítják fel az arra vágyók frizuráját. Jelenleg Anglia a harmadik legnagyobb hajimportőr a világon, évi 43 millió tonna hajat vesz. De vajon a fodrászoknál sorban álló nők sejtik, hogy honnan, pontosabban kiktől is származik az új hajuk? Trend--Michael Phelps titokban kétszer is megházasodotthttp://www.life.hu/trend/20161102-michael-phelps-titokban-ketszer-is-elvette-szerelmet.htmlA klasszis sok sztárral ellentétben sikeresen titkolta, hogy szerelmével kimondták egymásnak a boldogító igent. Michael Phelps és felesége júniusban tartották az első ceremóniát, azóta pedig már a második esküvőjükön is túl vannak. Trend--Egy pizsamában a kedvenc fotelünkből - Az online vásárlás top 10 előnyehttp://www.life.hu/trend/20161027-az-online-vasarlas-top-10-elonye.htmlAz internet elterjedése forradalmasította a vásárlási szokásokat. Mivel számos előnnyel jár, ha online webshopban vásárlunk, ezért az emberek jó nagy százaléka szinte már csak nézelődni jár a boltokba. Nézzük csak, milyen előnyei vannak annak, ha otthonról, a kényelmes karosszékből intézzük bevásárlásainkat! TrendOrigoMég mindig bombázó Liz Hurley - Bikiniben pózol az 51 éves színésznőhttp://www.life.hu/trend/20161101-liz-hurley-szineszno-bikiniben-pozol.htmlUgye te sem gondolnád, hogy Liz Hurley már 50 éves is elmúlt. Pedig, az idő rohan, ám mintha a színésznőn nem fogna. TrendOrigoElképesztően szexi Kiss Ramóna – Igazi dívahttp://www.life.hu/trend/20161031-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-nagyon-szexi.htmlA Legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon díjátadóján vett részt Kiss Ramóna. A fotóját elnézve nagyon kitett magáért. Trend--Így sminkelj, ha Skorpió a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20161024-igy-sminkelj-ha-skorpio-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Skorpió havában születtél. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.