Zorán újra nagypapa lett, ünnepel a boldog család

Forrás: Universal Music -
Zorán Hegyi Barbara unoka kisbaba zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét nagyszülővé vált Zorán és felesége, Hegyi Barbara. A csöppség érkezése újabb üde színfolt az életükben.

A Kossuth-díjas zenész számára nem idegen a nagypapaszerep, hiszen a fia már korábban megajándékozta őt egy unokával, így rutinosan tudja belevetni magát az újabb nagyszülői szerepbe. Zorán azonban

nem szereti nyilvánosságra hozni a magánéleti eseményeit,

így ezúttal feleségének, Hegyi Barbara színésznőnek köszönhetjük, hogy többet tudhatunk a családi eseményekről. A boldog nagymama a Rádió Bézs Anyám lánya, lányom anyja című műsorban mesélt hosszabban az élményeikről, amelyekről Hullan Zsuzsa kérdezgette a színésznőt.

"Isteni érzés 50 évesen nagyszülőnek lenni, mert ilyenkor még mindenre alkalmas az ember. A Mia nevet viselő kisbaba nyáron született, és Zorán nagylánya, Szandra az édesanyja" - mesélte büszkén Barbara, valamint azt is hozzátette, hogy Zorán már az első alkalommal kezébe vette a kicsit, és azóta is annyit babáznak, amennyit csak lehet.

Zorán Forrás:


Szandra, Zorán második házasságából származó lánya 12 évesen veszítette el édesanyját, Évát. Zorán és a kislány ketten maradtak, de sikeresen átvészelték a nehéz időszakokat. Később Szandra volt az, aki Hegyi Barbarát választotta édesapja harmadik feleségének, akivel azóta is boldogságban élnek.

Hegyi Barbara, színművésznő Fotó: Marton Szilvia - Origo


Az újdonsült nagymama azt is elárulta, hogy 18 éves lányával, illetve Zoránnal a szülői házban, az édesanyjánál élnek. Barbara első férje sokszor emlegette, hogy egykori felesége és az édesanyja túl szoros kapcsolatot ápolnak, el kellene már vágni azt a bizonyos köldökzsinórt. Barbara azonban sosem vette komolyan volt férje szavait, mert úgy érzi, édesanyjával sokkal inkább partneri viszonyban élnek, mintsem anya-lánya függésben. Boldogsággal tölti el, hogy a sors sosem állította őt választási helyzet elé, így gyermeke is ugyanabban a közegben nőhetett fel, ahol ő maga is nevelkedett.

Megszületett Liptai Claudia kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20161028-megszuletett-liptai-claudia-kisfia-marcell.htmlBRÉKING! Megszületett Liptai Claudia kisfia. CsaládOrigoEdward Norton nem szereti a sztáréletethttp://www.life.hu/csalad/20161028-edward-norton-utal-sztarnak-lenni-bujkal-a-fotosok-elol.htmlEdward Norton nem kedveli a rivaldafényt, szinte alig lehet róla hallani. Második gyerekének születéséről is csak véletlen értesült a bulvársajtó... Család--Geri Halliwell kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20161028-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-tul-a-negyvenen-kisbabat-var.htmlA Spice Girls egykori vörös démona második gyermekét hordja a szíve alatt. Állítása szerint férjével már lemondtak arról, hogy közös gyerekük is legyen. Család--Muri Enikő édesanyja miatt költözött el a szülői házbólhttp://www.life.hu/csalad/20161028-muri-eniko-edesanyja-miatt-hagyta-el-a-csaladi-feszket.htmlMuri Enikő karrierje az X-faktrorban kezdődött, azóta pedig sebesen szárnyal felfelé. Jelenleg a Tv2 Sztárban sztár című műsorában csillogtatja meg tudását hétről hétre. Családjáról viszont csak nagyon ritkán mesél az énekesnő... CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖrdög Nóra elmesélte, miért került padlórahttp://www.life.hu/csalad/20161025-ordog-nora-blogbejegyzeseben-meselt-egy-ujabb-tortenetet-kis-csaladjarol.htmlÖrdög Nóra blogbejegyzései mindig őszinték, viccesek, és tele vannak harmóniával még akkor is, amikor a családi káoszról ír. A népszerű műsorvezető ezúttal hálószobájuk padlóján elmélkedett arról, hogyan is került mindkét gyermekük a szülői ágyba. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.