Ismét nagyszülővé vált Zorán és felesége, Hegyi Barbara. A csöppség érkezése újabb üde színfolt az életükben.

A Kossuth-díjas zenész számára nem idegen a nagypapaszerep, hiszen a fia már korábban megajándékozta őt egy unokával, így rutinosan tudja belevetni magát az újabb nagyszülői szerepbe. Zorán azonban
nem szereti nyilvánosságra hozni a magánéleti eseményeit,így ezúttal feleségének, Hegyi Barbara színésznőnek köszönhetjük, hogy többet tudhatunk a családi eseményekről. A boldog nagymama a Rádió Bézs Anyám lánya, lányom anyja című műsorban mesélt hosszabban az élményeikről, amelyekről Hullan Zsuzsa kérdezgette a színésznőt.

"Isteni érzés 50 évesen nagyszülőnek lenni, mert ilyenkor még mindenre alkalmas az ember. A Mia nevet viselő kisbaba nyáron született, és Zorán nagylánya, Szandra az édesanyja" - mesélte büszkén Barbara, valamint azt is hozzátette, hogy Zorán már az első alkalommal kezébe vette a kicsit, és azóta is annyit babáznak, amennyit csak lehet. 

ZoránForrás:


Szandra, Zorán második házasságából származó lánya 12 évesen veszítette el édesanyját, Évát. Zorán és a kislány ketten maradtak, de sikeresen átvészelték a nehéz időszakokat. Később Szandra volt az, aki Hegyi Barbarát választotta édesapja harmadik feleségének, akivel azóta is boldogságban élnek.

Hegyi Barbara, színművésznőFotó: Marton Szilvia - Origo


Az újdonsült nagymama azt is elárulta, hogy 18 éves lányával, illetve Zoránnal a szülői házban, az édesanyjánál élnek. Barbara első férje sokszor emlegette, hogy egykori felesége és az édesanyja túl szoros kapcsolatot ápolnak, el kellene már vágni azt a bizonyos köldökzsinórt. Barbara azonban sosem vette komolyan volt férje szavait, mert úgy érzi, édesanyjával sokkal inkább partneri viszonyban élnek, mintsem anya-lánya függésben. Boldogsággal tölti el, hogy a sors sosem állította őt választási helyzet elé, így gyermeke is ugyanabban a közegben nőhetett fel, ahol ő maga is nevelkedett.