Brad Pitt nem enged: Közös felügyeleti jogot akar a gyerekek felett

Forrás: Vogue -
Brad Pitt válás Angelina Jolie gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember közepén derült ki, hogy Angelina Jolie férje tudta nélkül adta be a válókeresetet. Brad Pittet azóta az ág is húzza, nem láthatja a csemetéit, közben bántalmazással vádolják és állítják, többször is megalázta gyermekeit.

Jolie Hollywood legjobb válásszakértőjét alkamazza, hogy ki ne csússzon a kezéből az irányítás. A válóperek szakértőjével karöltve egyelőre nyerésre áll, férje ugyanis nem találkozhat a kicsikkel, ráadásul gyermekbántalmazással vádolják. Ő azonban továbbra sem adja fel. A TMZ információi szerint harcba száll, hogy a gyermekelhelyezési perben a bíróság közös felügyeletet ítéljen meg három fia és három lánya felett.

Korábban csodás családi fotók készültek Forrás: Vogue

A lap előrebocsátja, hogy Kaliforniában a bírók általában a közös felügyeletet szorgalmazzák, amennyiben az nem káros a gyermekekre. És mivel Angelina azzal érvel, hogy Brad egyszer kiabált Madoxx-szal egy magángépen, Bradnek még esélye is lehet arra, hogy ne csak látogathassa a gyermekeit, hanem felügyeleti joga is legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.