Gáspár Noel Gáspár Laci Superman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci harmadik gyermeke augusztusban született meg, azóta a büszke apa többször is megmutatta már rajongónak kisfiát. Nemrég ismét közzétett az X-Faktor mentora egy videót gyermekéről: a kis Noel Supermanné változott.

Büszke édesapaként nem rejtegette sokáig Gáspár Laci a rajongói elől harmadik gyermekét sem. A kis Noel augusztusban látta meg a napvilágot, az X-Faktor mentora pedig előszeretettel mutatja meg családjuk boldog perceit. Sokat játszanak és nevetnek a kicsivel, akinek gyerekszobáját Laci maga festette és csinosítgatta.

Az énekes láthatóan nagyon élvezi, hogy újra egy ilyen kisbaba van a családban, az ő gyermeki énjét is előhozza a csöppség. Laci legutóbb feltöltött videójából ez egyértelműen látszik: az énekes Supermannek öltöztette a kis Noelt, és úgy reptette őt körbe a szobán.

Csomor Csillával lesz még édesebb az élethttp://www.life.hu/sztarok/20161107-a-szineszno-is-csatlakozik-a-tv2-reality-showjaba.htmlEgy sikeres, csinos színésznővel bővül az Édes élet sztárcsapata. TV + Sztárok--Harry herceg két nő is szédített: modellel csalta a színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161107-harry-herceg-modellel-csalta-meg-me-ghan-markle-szinesznot.htmlHarry hercegnek végre hosszú egyedüllét után barátnője lett: Meghan Markle amerikai színésznővel jött össze, de kiderült, hogy nem volt hozzá valami hűséges. Közben egy modellel is összeszűrte a levet! Sarah Ann Macklin manökent is szédítette a herceg. TV + Sztárok--8 milliárdot ért volna Mariah Carey házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20161107-valas-eseten-8-milliardot-kapott-volna-mariah-carey.htmlA popdíva házassági szerződése felfoghatatlan összegekről mesél. TV + Sztárok--Pamela Anderson hatalmas dekoltázsa még mindig vadítóhttp://www.life.hu/sztarok/20161107-pamela-anderson-megvillantotta-hatalmas-dekoltazsat.htmlGyönyörű, csaknem köldökig kivágott ruhában vonult Pamela Anderson, aki nagyon úgy tűnik, hogy nem akar megöregedni. Hamarosan 50 éves lesz, de még mindig egy bombázó! TV + Sztárok--Szakított párjával a Barátok közt egykori sztárja, Bozsek Márkhttp://www.life.hu/sztarok/20161107-szakitott-parjaval-czinege-annaval-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-bozsek-mark.htmlBozsek Márk újra szingli. A Barátok közt egykori szereplője, aki az X-Faktorban is megpróbálta szerencséjét pár évvel ezelőtt elhagyta barátnőjét, Czinege Anna stylistot.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKarácsonyi esküvőre készül a világhírű énekesnő, Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20161106-karacsonyi-eskuvore-keszul-a-vilaghiru-enekesno-adele-es-simon-konecki.htmlÚgy fest, hamarosan oltár elé áll a világ egyik legcsodásabb hangú énekesnője, Adele. Ha minden igaz, a művésznő karácsonyi esküvőt tervez, ám egyelőre titkosak a részletek... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.