Zokniból adventi kalendáriumot? Egyszerű és mutatós!

advent DIY otthon adventi naptár Ginappi műhely csináld magad dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent első vasárnapja idén november 27-re esik, nem árt tehát lassan elkezdeni készülődni! Az első, és talán legfontosabb adventi dísz kétségkívül az adventi kalendárium. Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere most segít neked az elkészítésében.

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

21. századi kínzókamra - Egy elhagyott állatkísérleti labor falai közötthttp://www.life.hu/otthon/20161104-elhagyott-allatkiserleti-labor-olaszorszagban.htmlEgy kísérleti laborban az átlagemberek számára szinte elképzelhetetlen szenvedéseket élnek át az állatok. A legkülönfélébb tesztek végeztével pedig a túlélőket vagy megölik, vagy felhasználják egy újabb, másfajta kísérletben. Egy ilyen labor falai közé nyerhetünk bepillantást a fiatal holland fotós, Roman Robroek jóvoltából. Otthon--Hétköznapi vacsorák - Lesd meg idegen családok legmeghittebb pillanataithttp://www.life.hu/otthon/20161104-weeknight-dinners-hetkoznapi-vacsorakfotosorozat-lois-bielefeld-fotos.htmlKutatások bebizonyították, hogy napi családi közös étkezésnek számtalan előnye van: kihatással van a gyerekek iskolai teljesítményére, sőt még a fizikai állóképességükre is. De hogy miként is zajlik egy átlagos közös családi vacsora? Szinte minden otthonban másképp - legalábbis Lois Bielefeld fotós különleges sorozata szerint. Otthon--Hétköznapi vacsorák - Lesd meg idegen családok legmeghittebb pillanataithttp://www.life.hu/otthon/20161104-weeknight-dinners-hetkoznapi-vacsorakfotosorozat-lois-bielefeld-fotos.htmlKutatások bebizonyították, hogy napi családi közös étkezésnek számtalan előnye van: kihatással van a gyerekek iskolai teljesítményére, sőt még a fizikai állóképességükre is. De hogy miként is zajlik egy átlagos közös családi vacsora? Szinte minden otthonban másképp - legalábbis Lois Bielefeld fotós különleges sorozata szerint. Otthon--A leghátborzongatóbb elhagyatott helyek a világon, 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20161103-a-leghatborzongatobb-elhagyatott-helyek-a-vilagon-harmadik-resz.htmlSorozatunk harmadik, ezzel befejező részében továbbra is a magányé és az enyészeté a főszerep: következzenek újabb gyönyörű és elhagyatott helyek a nagyvilágból. Otthon--Készíts pihe-puha kopogtatót halloweenre!http://www.life.hu/otthon/20161027-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-vloggere-halloweeni-kopogtatot-keszit.htmlHamarosan beköszönt a halloween, van még néhány napod, hogy feldíszítsd otthonodat különböző félelmetes, vagy éppen mókás dekorációkkal. A következő videóban Molnár Ginától, a Ginappi, a műhely vloggerétől azt is megtanulhatod, hogyan készíthetsz különleges halloweeni kopogtatót. OtthonOrigoÖsszebútorozás? Ezekről a dolgokról még a párod kedvéért sem kell lemondanodhttp://www.life.hu/otthon/20161019-ot-dolog-amit-soha-ne-adj-fel-ha-osszekoltozol-a-paroddal.htmlAz összeköltözés minden pár életében fontos lépcsőfok, hiszen, ahogy a mondás is tartja: "lakva ismerszik meg az ember". Két eltérő személyiség összebútorozása azonban számos (nem kívánt) meglepetést is tartogathat: lesznek holmik, amelyektől meg kell válnotok, és bizony nagy szükségetek lesz a kompromisszumkészségetekre is. Vannak azonban olyan dolgok, amikből nem kell engedni, és amelyek közös otthonotokban is nyugodtan helyet kaphatnak. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.