Brangelina-válás: eldőlt a gyerekek sorsa

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
Brad Pitt válás család Angelina Jolie per gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja zajlik a sztárpár válási és gyermekelhelyezési procedúrája: hétfőn megszületett a döntés, egyelőre kinél is marad Brad Pitt és Angelina Jolie 6 gyermeke. 

A pár válási szándékára szeptember közepén derült fény, hétfőn pedig közleményben hozták nyilvánosságra megállapodásukat arról, hogy 6 gyereküknek mi lesz a sorsa. Az a döntés született, hogy a kicsik Angelina Jolinál maradnak,

Brad Pitt pedig egy pszichológus felügyelete mellett találkozhat velük.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

Angelina Jolie azért döntött a válás mellett, mert állítólag Brad Pitt nem bánt jól a gyerekekkel, az i-re a pontot pedig egy bizonyos repülőút tette fel, ahol botrányosan viselkedett legnagyobb fiával, Maddoxszal. Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott a válási dokumentumban, és kizárólagos felügyeletet kért.

Állítólag a két sztár már több hete megállapotodtt a gyermekekkel kapcsolatban, a közleményt tegnap hozták nyilvánosságra.

Ebben az áll, hogy a gyerekek egyelőre anyjukkal maradnak, a színész pedig egy úgynevezett "terápiás felügyelettel" talákozhat csak velük

- írja a People magazin.

A múlt héten Brad Pitt a gyerekek közös felügyeleti jogát kérvényezte a bíróságon, így valószínűleg még lesznek fordulatok a sztárpár válásában.

Újra gyereket akar Kim Kardashian - nem is akárhogyan!http://www.life.hu/csalad/20161107-ujra-gyereket-akar-kim-kardashian-de-problemaja-lesz-a-teherbeesessel.htmlLassan egyéves lesz Kim Kardashian második gyermeke, a celebnő azonban ismét a babavállaláson gondolkodik. A dolog azonban nem lesz olyan egyszerű, mint korábban. Család--Az anya, aki leborotválta a lánya haját, mert az rákos gyereket csúfolt - Megoldás a megszégyenítés?http://www.life.hu/csalad/20161104-bunteteskepp-megszegyenitik-zaklato-gyerekeiket-a-szulok.htmlEgy korábbi cikkünkben részletesen foglalkoztunk a cyberbullyng, azaz az internetes zaklatás témájával - dr. Kósa Éva pszichológustól azt is megtudtuk, hogy minden harmadik magyar gyereket legalább egyszer zaklatták már az elmúlt hónapokban az interneten a kortársai. Ez a kegyetlen bántalmazási forma tehát már jócskán beszivárgott hazánkba is. Hogy mit tehetnek ellene a szülők? Nos, az Egyesült Államokban egy kissé vitatható módszert választottak. CsaládThinkstockSaját spermájával ejtette teherbe betegeit az orvoshttp://www.life.hu/csalad/20161106-sajat-spermajaval-ejtette-teherbe-betegeit-az-orvos-a-mesterseges-megtermekenyitesen.htmlA mesterséges megtermékenyítés nem egy leányálom, és a pácienseknek nagyon meg kell bízniuk az orvosukban. Ezt használta ki dr. Barwin... CsaládOrigoA Guinness-rekorder anya 69 gyerekkel – a világ legtermékenyebb családjaihttp://www.life.hu/csalad/20161103-a-legtermekenyebb-csaladok-legtobb-gyerekkel.htmlSokan vannak, akik mindig is szép nagy családról álmodtak, és akiknek szájából gyakran hallani, hogy egy komplett focicsapatnyi lurkót szeretnének. Nos, az alábbi édesanyáknak és édesapáknak nem csak a szája járt: többtucatnyi "focicsapatot" hoztak össze az évek alatt. Család--Walt Disney World: Sarka Katáék még mindig nyaralnakhttp://www.life.hu/csalad/20161106-sarka-kata-es-gyermekei-noncsi-es-davidka-walt-disney-worldben.htmlSarka Kata és csemetéi kimaxolják az őszi szünetet. A celebmama Facebook-oldala szerint ugyanis még mindig Disneylandben vannak. CsaládOrigoMegrázó vallomás: Hegyi Dávid két hónaposan vesztette el édesapjáthttp://www.life.hu/csalad/20161104-hegyi-david-a-star-academy-versenyzoje-ket-honaposan-vesztette-el-edesapjat.htmlEgyáltalán nem volt fényűző élete a TV2 sztárjának: 2 hónapos volt, amikor édesapja tragikus körülmények között elhunyt. Édesanyja egyedül nevelte őt és két bátyját, nagyon szegények voltak. Hegyi Dávid a nehézségek ellenére azonban bátran elindult az álmai megvalósítása felé vezető rögös úton. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.