Gáspár Bea vallomása: „Már nincs irigylésre méltó életünk”

Forrás: Facebook/Gáspár Bea -
élet Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátok elmaradoztak mellőlük, ahogy véget ért az életüket bemutató show. Bea asszony elárulta, hogy magukra maradtak, és a lányaival már csak egymásra támaszkodhatnak.

Már nem a nagy nyilvánosság előtt éli az életét Bea asszony, de saját bevallása szerint nem is élvezné azt a pörgést, ami évekkel ezelőtt jellemezte az életüket. Szerepe van ebben annak is, hogy Győzi felesége komoly betegséggel küzd, ahogy erről a Life.hu is beszámolt. A pluszkilók miatt elégedetlen a kinézetével, ezért sem szeret megjelenni mások előtt. Már csak a lányaira támaszkodhat. Közülük Evelin önálló életet él, már nem a családi házban lakik, és komoly udvarlója is van, barátai azonban nincsenek.

Forrás: Facebook/Gáspár Bea

„A barátommal nagyon egymásra találtunk, de igazság szerint én már nem bízom az emberekben.

Nincsenek barátnőim, mert rájöttem, hogy mindenki csak érdekből barátkozott velem,

vagy előítéletei voltak velem szemben az édesapám harsány természete miatt” – árulta el Evelin a Meglepetésben. Bea asszony is ebben a cipőben jár. „Mindenki csak a csillogást látja körülöttünk, de én tudom, hogy nincsenek könnyű helyzetben a lányaim.

Csak egymásba kapaszkodhatunk, ők az egyetlen támaszaim, mert sajnos én is hasonlóan érzek, mint Evelin. Nekem sincsenek barátaim.

Ahogy véget ért a televíziós szereplés, mindenki eltűnt mellőlem. Már nincs irigylésre méltó életünk” – vallotta be Győzike felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.