Malek Andrea kislányáról: “Kicsinál engem az a gyerek”

Forrás: www.malekandrea.hu -
Malek Andrea kislány gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két fia volt Malek Andreának, ezért nem gondolta, hogy különösebb problémát fog okozni számára egy harmadik gyermek felnevelése. Azonban rá kellett jönnie, hogy mégsem olyan egyszerű, mint ahogy azt elképzelte.

Csaknem hat évvel ezelőtt adott életet Malek Andrea harmadik gyermekének, egy kislánynak. Az énekesnő már két fiút felnevelt, ezért joggal hitte azt, hogy nem okoz majd problémát egy harmadik gyermek, de elképzeléseitől a valóság merőben eltér. Malek Andreának be kellett látnia, hogy nagyon nehéz dolga van kislányával, aki egy igazi öntudatos hercegnő.

Forrás: www.malekandrea.hu

"Kicsinál engem az a gyerek! Amióta a világon van, ő nagyon nagy erőpróba.

Léna, olyan mint minden késői gyerek, egyszerűen tele van ésszel, leleményességgel, temperamentumos.

Egy igazi csajszi. Akkor is, amikor még nem tudott beszélni, azért üvöltött, mert nem tudja elmondani" - vallotta Malek Andra Joshi Bharat műsorában. Hozzátette, már elfogadta, hogy van egy nő a családban, aki leiskolázza őt, és naponta rommá töri az egóját. "Azt hittem, tudok gyereket nevelni" - mondta az énekesnő, majd elárulta, természetesen nem tud rá haragudni. "Megzabálom. És ráadásul meg is dicsér. Amikor összeszedem magam, és nem úgy reagálok, ahogy szoktam, hanem valami mással próbálkozom nagy nehezen, akkor rám néz és megdicsér. Nem is tudom ilyenkor, hogy sírjak vagy nevessek" - mondta nevetve az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.