Féltik Johnny Depp lányát: állítólag súlyos betegséggel küzd

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
Johnny Depp Lily Rose Depp anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp lánya már jó ideje modellként dolgozik, de a barátai és az ismerősei szerint talán túlságosan is belevetette magát ebbe a szakmába. Attól tartanak, hogy Lily-Rose Depp anorexiás.

A 17 éves Lily-Rose Depp sikeres modellként dolgozik, és igyekszik követni az ezzel a szakmával járó szabályokat. Johnny Depp lánya ugyan soha nem tartozott a ducibb gyermekek közé, de mióta beleásta magát a modellkedésbe, egyre soványabb. Valószínűleg mindenáron próbál megfelelni, de ez már túlzás.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Soványsága miatt a pletykák céltáblájává is vált, rengetegszer jelentek meg róla olyan hírek, amik szerint a lány állapota egyre rosszabb. Sokan úgy gondolják, hogy Lily-Rose Depp anorexiás, aggódó barátai pedig nem igyekeznek cáfolni ezeket a híreszteléseket. Annyi biztos, hogy a 17 éves lány már csontsovány, és valószínűleg az apja válása körüli botrányok sem segítettek rajta sokat.

Ilyen valójában a balett-táncosok titkos életehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161109-ilyen-valojaban-a-balett-tancosok-titkos-elete-balerinak-meseltek.htmlA balett-táncosok kőkemény életet élnek, erről mesélt most 6 ausztrál művész: szigorú napirendjük van, amibe még a gyereknevelésnek is bele kell férnie. Ez Zsír!--Bárdos András felhagyott egészségtelen életmódjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161109-bardos-andras-gondosan-megvalogatja-az-eteleit.htmlA műsorvezető a gyomorfekély esélye helyett az egészséges táplálkozást választotta. Ez Zsír!--Ötösikreket szült az édesanya - milliókért hozatta rendbe a testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161109-otosikreket-szult-az-edesanya-milliokert-hozatta-rendbe-a-testet.htmlMár egy gyermek kihordása és megszülése is komolyan igénybe veszi a női testet, hát még ha az ember ötösikreknek ad életet. Ilyenkor már nem elég egy kis diéta, erre pedig a nyolcgyermekes Kim Tucci az élő példa. Ez Zsír!--Drasztikusan lefogyott Scarlett Moffatt - így festett évekkel ezelőtt bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161108-scarlett-moffatt-valosagshow-sztar-drasztikus-fogyasa-bikinis-foton.htmlA valóságshow-sztár gyakorlatilag testsúlya felét lefogyta az utóbbi években - a döbbenetes változást most egy bikinis fotón is megmutatjuk! Ez Zsír!Origo101 kilótól szabadult meg egy 4 gyermekes anyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161108-a-negy-gyermekes-anya-sokat-fogyott-majd-kes-ala-fekudt-a-szepsegeert.htmlA 101 kilós fogyást követően a nő bőre teljesen megereszkedett. Két plasztikai műtéttel sikerült csak helyrehozni az alakját. Ez Zsír!--25 kilót hízott terhessége alatt, ma fitneszmodell a csinos rendőrnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161107-25-kilot-hizott-terhessege-alatt-ma-bikinimodell-a-csinos-rendorno.htmlA rendőrként dolgozó nő 25 kilót szedett fel a terhessége alatt, ám már ekkor eldöntötte, bizony nem maradnak rajta örökké a pluszkilók. Elérte célját: ma már bikinimodell szuper alakkal. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.