Lezárult a vizsgálat Brad Pitt ellen: nem bántotta a fiát

Forrás: AFP -
Brad Pitt válás család gyermekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a Brad Pitt ellen folytatott gyermekvédelmi vizsgálat: a világsztár tisztázódott a gyanú alól, miszerint egy szeptemberi repülőúton bántalmazta a fiát.

A rajongókat szeptemberben sokként érte a hír, miszerint Brad Pitt bántalmazta Maddox fiát egy repülőúton. Arról is szóltak a hírek, hogy Angelina Jolie azért adta be a válókeresetet, mert elege lett abból, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Az ügyben az FBI is nyomozott, Brad pedig az utóbbi hetekben alig láthatta gyermekeit. Azonban végre úgy tűnik, tisztázódott a színész a vádak alól.

Forrás: AFP

A vizsgálat során

nem merült fel olyan bizonyíték, amely bizonyította volna azt, hogy Brad erőszakosan viselkedett a fiával

- közölték az illetékes hatósághoz közelálló források. Angelina Jolie képviselője pedig azt nyilatkozta, hogy a színésznő megkönnyebbülve értesült arról, hogy a vizsgálat végre lezárult.

Pitt és Jolie a hét elején hozta nyilvánosságra, hogy a 6 gyerek egyelőre a színésznőnél marad, Brad pedig "terápiás felügyelettel" látogathatja őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.