Elvis Presley luxus otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak fanatikus rajongók vásárolhatják meg Elvis Presley mesés luxusotthonát: akinek van felesleges hétmilliárd Forintja, már költözhet is a király egykori házába. 

30 millió dollárért árulják Beverly Hillsben, a Hillcrest Road-on Elvis Presley mesés otthonát.

Elvis Presley álomszép otthona eladóvá vált Forrás: Northfoto

Az ingatlannak nagyon felment az ára az utóbbi években, 2014-ben ugyanis még feleennyiért lehetett volna hozzájutni.

Gyönyörű, tágas belső terei vannak a háznak Forrás: Northfoto

Elvis 1967-1973 között élt itt nejével, Priscilla Presley-vel illetve lányával, Lisa-Marie-vel. A francia stílusú ingatlanban 5 hálószoba és 3 fürdőszoba található, illetve többek között egy pazar medence is emeli a ház árát.

Lenyűgöző kilátás nyílik a városra Forrás: Northfoto

A zenész 1973-ban, a válása után költözött el a mesés otthpnból, amit annak idején még 400.000 dollárért vásárolt meg. A környéken olyan sztárok élnek és éltek, mint Frank Sinatra, Ray Charles, Nixon elnök, Stevie Wonder, Simon Cowell, Ringo Starr és Sir Michael Caine.

Tíz dolog, ami egyetlen hálószobából sem hiányozhathttp://www.life.hu/otthon/20161111-10-dolog-amire-minden-haloszobaban-szukseg-van.htmlEgy hálószobának kényelmesnek és személyesnek kell lennie, ennek érdekében pedig vannak kiegészítők, amelyeknek mindenképpen érdemes helyet kapniuk benne, és persze vannak olyanok is, amiket jobb, ha minél hamarabb kipaterolsz. Mutatjuk, mi az a 10 dolog, amire érdemes odafigyelned. OtthonThinkstockTrump miatt Olaszországba költözne Robert De Nirohttp://www.life.hu/otthon/20161112-trump-gyozelme-miatt-olaszorszagba-koltozne-robert-de-niro.htmlRobert De Niro Oscar-díjas hollywoodi filmsztár egy amerikai showműsorban kijelentette, hogy Donald Trump győzelme után nincs más hátra, mint hogy visszavonuljon apja egykori olasz szülőfalujába, az Appenninekben fekvő Ferrazzanóba - számolt be róla az olasz média. OtthonAFPA férfi, aki Katalin hercegné jobbkeze – a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20161107-tudj-meg-mindent-katalin-hercegne-lakberendezojerol-ben-pentreath.htmlMiután Vilmos herceg és Katalin hercegné beköltözött a Kensington-palotába, új otthonukban néhány fontosabb átalakítást terveztek. Ehhez a kényes feladathoz pedig a legjobb szakembert szerették volna felfogadni – így esett a választásuk Ben Pentreathre, akit nem mellesleg Károly herceg ajánlott a párnak. Otthon--A világ legbizarrabb temetőihttp://www.life.hu/otthon/20161028-a-vilag-legbizarrabb-legfelelmetesebb-temetoi.htmlHalloween napján és mindenszentek, valamint halottak napja előtt mi mással is borzolhatnánk a kedélyeket, minthogy összegyűjtsük a világ legfurcsább, legfélelmetesebb temetőit. Íme szubjektív listánk. Otthon--Ahol megállt az idő: így fest egy 30 éve érintetlen lakás http://www.life.hu/otthon/20161106-ahol-megallt-az-ido-igy-fest-egy-30-eve-erintetlen-lakas-leland-kent-fotozta.htmlVissza az időben: különleges képek készültek nemrég arról a lakásról, ahonnan egy énekesnő és regényíró bátyja költözött ki 30 évvel ezelőtt, és ami azóta is érintetlenül áll. Otthon--A hónap színe: a szürke hatvanöt árnyalatahttp://www.life.hu/otthon/20161102-november-honap-szine-a-lakberendezesben-a-szurke.htmlAz ikonikus regény írónője csak kicsit lőtt mellé: a szürkének ugyanis nem ötven, hanem hatvanöt árnyalata van. Mi most természetesen nem fogjuk mindet végigvenni, viszont mutatunk néhány olyan inspirációs tippet a szürke árnyalataiban, amit bátran alkalmazhatsz te is az otthonodban. November hónap színe a lakberendezésben a szürke. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.