Túlságosan elengedte magát a nő, majd mikor feleszmélt, már több mint 160 kilót nyomott. Amúgy is túlsúllyal élt, így apránként észre sem vette a gyarapodást.

A 24 éves nővel kifordult a világ, miután ilyen bámulatos fogyáson ment keresztül. A nő 165 kilóról indította a folyamatot, és 15 hónap alatt megfelezte a súlyát. Jelenleg 92 kilót nyom, és ennek következtében úgy érzi új életet kapott. – tudta meg a DailyMail.

IllusztrációForrás: Thinkstock

„Mindig is problémám volt a súlyommal, egész életemben küzdöttem ezzel. Tavaly volt egy párkapcsolatom, és azt hiszem túlságosan elhagytam magam, elkényelmesedtem. Fáradt és nyűgös voltam mindig, ezért úgy döntöttem változtatok." – vallotta be Anastasia.

Első körben egy gyomorgyűrűt rakatott be magának,második körben pedig szakított a párjával, aki egyáltalán nem támogatta őt az átalakulásban. Természetesen a műtét mellé speciális étrendet is kapott, illetve folyamatos testmozgást is végeznie kellett.

A fiatal nő elmesélése szerint nehéz volt felhagyni a rosszul berögződött étkezési szokásokkal, hiszen azokat kicsi gyermekkorából hozta. Ám a 15 hónapos diéta alatt sikerült felülírni a rossz szokásokat, és a végeredmény, a drasztikus fogyás mindenképp azt igazolja, hogy Anastasia helyesen döntött.