Kiss Ramónára rá sem lehet ismerni: rövid hajra váltott

Fotó: Polyák Attila - Origo -
frizura szőke Kiss Ramóna rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem ismerné fel Kiss Ramónát: a színésznő platinaszőkére váltott! 

Alaposan meglepte rajongóit Kiss Ramóna legutóbb feltöltött képeivel, mondhatni sokkolta őket. A színésznő ugyanis teljesen megváltoztatta a külsejét, ami miatt valóban rá sem lehet ismerni. Teljesen új frizurára váltott: platinaszőke lett, ráadásul még frufrut is vágatott magának.

☑️ #toldi #tapedelay #engeddel #koczka

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által közzétett fénykép,

A színésznő rajongói nagyon meglepődtek a nem kis változtatás láttán, de a legtöbb követője szerint így is dögös Ramóna, és egyetértettek azzal, hogy időnként szükséges megújulni. Természetesen akadtak olyanok is, akiknek nem tetszett a sztár új frizurája: túl fehérnek tartják! Néhány rajongó pedig az okokat találgatja. Egyesek szerint új pasi állhat a dolog hátterében, bár Ramóna magánéletéről nem sokat tudni, legutóbb nyáron kapták lencsevégre egy férfi oldalán!

Így készül a tökéletes téli smink - Videó!http://www.life.hu/trend/20161116-igy-keszul-a-tokeletes-teli-smink-varady-polett-szerint.htmlVárady Polett ezúttal a téli sminktrendeknek megfelelően készített egy makeupot, amit te is bátran kipróbálhatsz! TrendOrigoÍme, Emily Ratajkowski mellei teljes pompájukban http://www.life.hu/trend/20161117-emily-ratajkowski-megmutatta-a-melleit-igy-nyaral-a-dogos-modell.htmlA 25 éves modell sosem volt szégyenlős tipus, így ezúttal is bátran ledobta a fürdőruháját, méghozzá az egész strand szeme láttára. Trend--A ronda karácsonyi pulcsik ideje lejárt! Helyette itt vannak az öltönyökhttp://www.life.hu/trend/20161116-a-ronda-karacsonyi-oltonyok.htmlÉvek óta tartó trend a ronda karácsonyi pulcsik feltűnése az ünnep közeledtével. Most azonban úgy tűnik, hogy újabb divat van a láthatáron, ami ráadásul a férfiaknak kedvez: íme, a legcsúnyább karácsonyi öltönyök! Trend--Barbie baba lett a legszexibb plus size modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20161116-barbie-baba-lett-a-legszexibb-plus-size-modellbol-ashley-grahambol.htmlAshley Graham a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, aki nőies, kerekded formái miatt lett világszerte ismert. Most pedig történelmet írt azzal, hogy Barbie baba készül belőle - így végre vége a piszkafa babák egyeduralmának! TrendOrigoViccet csinált magából a világsztár lánya- szörnyen ciki fotóhttp://www.life.hu/trend/20161116-chloe-lattanzi-beegett-az-uj-kepevel.htmlOlivia Newton-John lánya túlzásba vitte a photoshop-ot, viccet csinált magából a neten. Trend--Elképesztő: 30 évig nem vágott körmöt a 75 éves nőhttp://www.life.hu/trend/20161116-30-evig-novesztette-kormeit-lee-redmond.htmlGuiness-rekorder lett a 75 éves amerikai nő, akinek legfőbb életműve borzalmasan hosszú körmei voltak. 30 éven át szinte kizárólag azzal foglalkozott, hogy növessze őket, már majdnem 1 méteresek voltak, amikor egy autóbalesetben letörtek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.