Ritka pillanat: megmutatta lányát a vörös szőnyegen az All Saints énekesnője

Forrás: Johnson/GoffPhotos.com/Warren Johnson/Ken Goff Photos Ltd/Kgc-68 -
család Melanie Blatt All Saints
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az All Saints egykori sztárja, Melanie Blatt nem mozog túl sokat a vörös szőnyegen. Most azonban ott volt egy filmpremieren, méghozzá lányával, aki már kész nő! 

A Legendás állatok és megfigyelésük című film londoni premierjén ott volt az All Saints együttes egykori sztárja, Melanie Blatt és lánya, Lilyella Zender.

A 17 éves tini édesapja egyébként a Jamiraquai basszusgitárosa, Stuart Zender.

A két nő nagyon hasonlít egymásra, Lilyella azonban ránézésre elég vagány csajnak tűnik! A róla készült képeket itt nézheted meg.

Melanie Blatt 2010-ben Forrás: Johnson/GoffPhotos.com/Warren Johnson/Ken Goff Photos Ltd/Kgc-68

Melanie láthatóan nem szól bele lánya öltözködésébe: míg az énekesnő visszafogottan, csinosan festett a vörös szőnyegen, és alig viselt sminket, addig lányának makeup-ja igen vad színekben tündökölt, és az outfitje is elég ütősre sikeredett. Nem hiába: a sztárcsemete nagy álma, hogy rocker lehessen!

Ők a leghíresebb sztárcsemeték

Ismét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.