A gyors és látványos fogyás a legtöbb esetben nagyon megviseli az ember bőrét: ez történt Shaz Stuarttal is, aki már azt kívánja, bár sose fogyott volna 75 kilót. 

Amikor a 38 éves Shaz Stuart meglátta magát az édesanyja születésnapi partiján készült képeken, elszörnyedt: borzalmasan festett a fotókon. Nem is csoda: a 183 centiméteres nő akkor még 146 kilót nyomott, nem tudott mást magára venni, csak macskanadrágokat és 5XL-es pólókat. A Nyugat-Ausztráliából, Cooloongupból származó anyuka ekkor döntötte el, hogy lépnie kell. 

A diétát siker koronáztaForrás: That's Life

Hogy mi vezetett idáig? A nő saját bevallása szerint egészségesen főzött 17 éves fiának, ő azonban belesett a nassolnivalók és a gyorsételek csapdájába. Az után a bizonyos parti után Shaz éveken át diétázott, mindent kipróbált, de rendre elbukott: minden alkalommal visszatért rossz étkezési szokásaihoz, a fogyókúrák pedig eredményetelenek maradtak.

2016 áprilisában azonban belekezdett egy életmódprogamba, és kapott egy "felügyelőt" is: Terri segítette az asszony minden lépését. A program azt ígérte a nőnek, hogy 40 nap alatt 15 kilót fog fogyni másfajta ételekkel, és persze táplálékkiegészítőkkel.

A karján és a hasán iszonyatosan elkezdett lógni a bőreForrás: That's Life
Gyors fogyás helyett tervezz hosszú távra!
A gyors fogyásnak számtalan veszélye van - itt össze is szedtük, mikre érdemes odafigyelned!

A diétát siker koronázta: az édesanya 10 kilót fogyott pár hét alatt, a bőre azonban olyan volt, mintha elkezdett volna leolvadni róla. A karján és a hasán iszonyatosan elkezdett lógni a bőre.

Hiába a fogyás, a melleim úgy néztek ki, mint egy pár zokni, a hasam pedig mint valami tészta egy pékségben. A testem olyan lett, mint egy 80 évesé - vallotta  a nő, aki 75 kilósan azt kívánta, bár sose fogyott volna.

Végül azonban megoldódott a gondja: megműtötték az asszonyt, eltávolították róla a felesleges bőrt, most pedig 71 kilót nyom, és a mai napig igyekszik figyelni a táplálkozására.