A színésznő éppen a mexikói tengerpart melegét élvezi, csajos kiruccanásra utaztak el barátnőivel. Drew Barrymore minden bizonnyal jól érzi magát az édes semmittevés közepette, sem az alakja nem érdekli, sem az, hogy mindenki láthatja mellbimbóit fürdőruháján keresztül.

Két gyermeke születése óta nagyon kiegyensúlyozott Drew Barrymore, sokkal pozitívabban tekint a világra. Ragyogásának persze köze lehet ahhoz is, hogy viszonylag gyakran szervez magának kiruccanásokat. Legutóbb meztelenül vette nyakába a világot, de meglepő módon akkor kevesebbet láthattunk belőle, mint mostani fotóin.

Drew Barrymore mellbimbót és hurkákat villantottForrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

A színésznő ezúttal Mexikó partjainál élvezi a nap sugarait és a tenger hullámait, teszi mindezt egy nagyon vékony anyagból készült topban és egy rózsaszín rövidnadrágban. A vizes felsőn át így maximálisan átlátszanak a mellbimbói, de az is jól látszik, hogy felszedett magára pár kilót a 41 éves sztár. Az alkata már korántsem olyan törékeny, de mosolyából úgy tűnik, őt ez egyáltalán nem érdekli. Itt nézheted meg Drew Barrymore kirándulásáról készült fotókat!