Pontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy.

1. Harry Potter-es sminkpálcák

Ha egy igazán varázslatos sminket szeretnél magadnak, akkor nem használhatsz mást, mint Harry Potter-féle sminkpálcákat. A Storybook Cosmetics által piacra dobott termék már az előrendelés ideje alatt elfogyott, de reméljük, hamarosan megérkezik az újabb adag, hiszen kereslet biztosan lenne rá, ami nem is csoda, hiszen elég jó lett a kivitelezés.

Harry Potter-féle sminkpálcákForrás: Instagram/storybookcosmetics

2. Sailer Moon és a lunáris prizma

Ha totálisan bezsongsz a "lunáris prizma" szavak hallatán, akkor teljesen egyértelmű, hogy egy Sailer Moon-os szemhéjpúder-palettára van szükséged. A Geek Chic Cosmetics által megálmodott paletta 12 csodás színt tartalmaz.

Sailer Moon-os szemhéjpúder-palettaForrás: Instagram/geekchiccosmetics

3. A csillagflotta szerepe a szépségápolásban

Elképesztő, de a geekversenybe a legnagyobb márkák a beszálltak, az intergalaktikus Star Trek-kollekciót ugyanis a MAC hívta életre. Ezzel egyrészt azt ünnepelték, hogy újra a mozikba került a híres történet, másrészt a Star Trek elmúlt fél évszázada előtt tisztelegtek.

Star Trek kollekció a MAC általForrás: Instagram/maccosmetics

4. A szempillaspirál visszavág?

Egy messzi-messzi galaxisból nyert ihletet egy másik híres márka, a Cover Girl is, ami a Star Wars legújabb része előtt tisztelegve, vagy inkább annak sikerére ráépítve hívta életre a Csillagok háborúja-kollekciót. A körömlakkoktól kezdve a szempillaspirálig sok minden megtalálható a palettán, ráadásul Yoda bölcsességei sem hiányoznak a csomagolásokról.

5. Pokémon

Ha kiskorodban Pokémon-kártyát gyűjtöttél, akkor ez az újdonság neked szól. A Shiro Cosmetics Pokémon-palettája elég menő lett, úgyhogy szívből ajánljuk. 9 különböző Pokémon által inspirált színt próbálhatsz ki.

A Shiro Cosmetics Pokémon-palettájaForrás: Instagram/shirocosmetics

6. Szívek szállodája

A Brija Cosmetics szemhéjpúder-palettája egy gyenge próbálkozásnak tűnik az újabb Szívek szállodája-őrület meglovagolására. Valójában csak annyit tettek, hogy a film főszereplőiről nevezték el a különböző színeket, amelyek külön-külön és teljes palettában is kaphatóak.

Szívek szállodája-szemhéjpúderForrás: brijacosmetics.com