28 kilót dobott le Fésűs Nelly

Fotó: Hámori Zsófia -
terhesség fogyás hízás Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirobbanó formába hozta magát Fésűs Nelly, de nem volt egyszerű dolga.

Fésűs Nelly életében mindig jelen volt a sport, és a színházi szereplések is folyamatosan fejlesztik az ember állóképességét, így soha nem is kellett különösebben foglalkoznia a kilókkal.

Fésűs Nelly két hónappal a szülés után máris színpadra lép Fotó: Hámori Zsófia

Az életében akkor következett be komolyabb változás, mikor megszületett első gyermeke, Csenge. A 44 éves színésznőt egyáltalán nem érdekelte, hogy a terhesség során felszedett 28 kilót. Egészen addig nem is viselte meg a dolog, amíg bele nem akart bújni a régi 26/28-as nadrágjaiba, de egyiket sem tudta már felhúzni magára.

„Elmentünk nadrágot vásárolni, és amikor végül egy 36-os nadrág volt az, amibe bele tudtam magam tuszkolni, akkor rájöttem, hogy a próbafülke tükre nem amorf, hanem a valóságot mutatja. Picit rosszul éreztem magam, de úgy voltam vele, hogy amíg szoptatok, addig engem ez az egész nem érdekel" – mesélte az egyik életmódmagazinnak adott interjújában.

Elmondása szerint rosszul érezte magát, de lelkileg nem viselte meg a helyzet. Szembesült a ténnyel, hogy a dolgok nem maradhatnak így. Elhatározta, hogy a szoptatás végeztével visszanyeri bomba alakját, ám azt hangsúlyozta, hogy az alakja nem fontosabb kisbabája egészségénél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.