Jótékony célból álltak kamerák elé az egyetemista lányok.

A Cardiff Egyetem rögbi csapatának tagjai egy jótékonysági felhívásnak eleget téve vetkőztek teljesen pucérra. Nem volt rajtuk más, csak térdzokni és sportcipő.

A rögbi csapat a fotókkal a rákos betegeket támogatjaFotó: Tia Hargreaves

A képek az edzést megelőző bemelegítés legszexibb pillanatait, illetve a két csapat összecsapását mutatják be. Az egyetemi csapat szeretett volna közösen tenni valami hasznosat a társadalom számára, ám mikor felmerült a pucér fotózkodás ötlete, akkor egyikük sem hitte el, hogy ez mind meg is fog történni.

Egy hideg, ködös októberi reggelen a 17 lány megvillantotta legszexibb testrészeit.

A Cardiff Egyetem rögbi csapatának tagjai egy jótékonysági felhívásnak eleget téve vetkőztek teljesen pucérraFotó: Becca Head

Azért választották a korai időpontot, hogy ne legyenek szemtanúi a fotózásnak.

„Jó volt a hangulat, de mindannyian feszültek voltunk. Később aztán el is feledkeztünk arról, hogy pucérak vagyunk"mesélték a DailyMail-nek.

Még a modellek sem látták a kész változatot, de az utómunkálatokat követően az egyetemi önkormányzaton keresztül lehet majd megvásárolni a naptárakat. Az ebből befolyt összeg felét a rögbi csapat fogja megkapni, míg a másik felét a CoppaFeel! nevet viselő jótékonysági szervezetnek adományozzák. Az alapítvány a későn diagnosztizált mellrák kezelésével foglalkozik, így a rögbi csapat a fotókkal a rákos betegeket támogatja.

Nem volt rajtuk más, csak térdzokni és sportcipőFotó: Tia Hargreaves