gyermekmolesztálás Hevesi Kriszta család Babavilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Kriszta a Babavilág című műsorban mesélt arról, hogy gyermekkorában legalább háromszor vált szexuális zaklatás áldozatává. Mindegyik alkalommal a közvetlen környezetéből került ki a zaklató. 

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus elmondta, a gyermekmolesztálás sajnos rendkívül gyakori probléma - ő is legalább háromszor ennek esett áldozatául gyermekkorában, ám sosem vadidegen volt a zaklató, hanem valaki a közvetlen környezetéből.

A szexuálpszihológus hozzátette, rengeteg felnőttel találkozik, akik hasonlóképp jártak gyermekként, a történtek azonban a mai napig traumaként hatnak rájuk, és befolyásolják az életüket.

A gyermekek ellen elkövetett szexuális bántalmazás jelentős részére soha nem derül fény. Az áldozatok ugyanis hallgatnak. Sokszor még akkor sem beszélnek, amikor megváltozott viselkedésük nyomán gyanakodni kezd a környezet. Rajzaikban azonban megjelenhetnek azok a szimbólumok, amelyek megerősíthetik a bántalmazás tényét. A témáról készült cikkünket itt olvashatod.
5+1 tipp, hogy idén ne stresszelj az ünnepek alatthttp://www.life.hu/csalad/20161114-iden-stressz-helyett-legyen-valoban-orom-az-unnep-tippek-trukkok-adventre.htmlA karácsony a szeretet ünnepe – ezzel együtt sajnos az egyik legstresszesebb időszak az évben. Van, akinek ez a stressz inkább örömteli várakozás, de van, akinél már az elviselhetőség felső határát súrolja. Ha te is az utóbbi csoportba tartozol, vegyél egy nagy levegőt, és az alábbi tippek segítségével próbáld meg idén nyugisabban átvészelni az adventi időszakot. CsaládThinkstockHujber Ferenc színész őszintén vallott az alkoholhoz fűződő viszonyárólhttp://www.life.hu/csalad/20161122-hujber-ferenc-szinesz-oszinten-vallott-az-alkoholhoz-fuzodo-viszonyarol-a-lakastalkshowban.htmlA napokban egy vele készült interjúban meglepő őszinteséggel mesélt Hujber Ferenc az alkoholhoz fűződő viszonyáról. CsaládOrigoVilmos herceg: "György néha rosszcsont, folyton rá kell figyelni"http://www.life.hu/csalad/20161120-gyorgy-herceg-nagyon-rosszcsont-errol-meselt-edesapja-vilmos-herceg-foto.htmlA brit trónörökös a vietnami látogatása alatt elment egy tévés interjúra, ahol sok minden mellett a családjáról is őszintén mesélt. Család--Az első 1000 nap és éjszaka csodájahttp://www.life.hu/csalad/20161121-az-elso-1000-nap-es-ejszaka-kulcsszerepet-jatszik-a-korababak-eleteben.htmlVilágszerte évente 15 millió baba születik túl korán, tehát a 37. terhességi hét előtt, a legfrissebb adatok szerint pedig Magyarországon minden tizedik csecsemő koraszülöttként látja meg a napvilágot. Család--"Szerintem kislányunk lesz" - mondta Polyák Lilla 16 évvel fiatalabb párjahttp://www.life.hu/csalad/20161119-polyak-lilla-parja-gomori-mate-a-csaladbovitesrol-beszelt-egy-tevemusorban.htmlA 24 esztendős Gömöri Máté, aki 16 évvel fiatalabb Polyák Lillánál, gyermeket szeretne a művésznőtől, méghozzá egy kislányt. CsaládOrigoIstenes Bence megmutatta, milyen egy átlagos reggel Nátánnalhttp://www.life.hu/csalad/20161119-istenes-bence-musorvezeto-megmutatta-milyen-egy-reggel-fiaval-natannal.htmlMint ismeretes, Csobot Adél májusban adott életet gyermeküknek, Nátánnak, aki persze nő, mint a gomba.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.