Hamarosan új műsorban debütál Szabó Zsófi, melyet Gáspár Lacival közösen vezetnek majd. A szórakoztató produkcióhoz mindenki hozzáteszi legjobb tudását, Zsófi a show örömére külsejét is megújította: nézd meg, milyen dögös lesz!

Már nem kell sokat aludni, hogy láthassuk az RTL új, szórakoztató műsorát, amit az amerikai Lip Sync Battle mintájára hoztak létre. A tengerentúlon nagy sikert arató show-t idehaza Szabó Zsófi és Gáspár Laci fogja vezetni, és Playback párbaj néven kerül adásba először december 2-án.

Szabó Zsófi eszméletlenül dögös lesz új műsorábanForrás: RTL Klub

A forgatások természetesen már tartanak, és azt is láthattuk, hogyan változtatta át külsejét Szabó Zsófi a műsor kedvéért. A színésznő rövidebb szőke haja hosszú loknis fürtökké alakult, amiről elsőként az Instagram-oldalán számolt be a sztár. A követői szerint egyszerűen szuperül áll Zsófinak az új frizura, aki most megmutatta azt is, milyen dögös szerelésben vezeti majd a show-t. A fekete, testhez tapadó ruhája, valamint a hatalmas dekoltázs biztosan sokak tetszését el fogják nyerni!