Szabó Zsófi eszméletlenül dögös lesz új műsorában

Forrás: RTL Klub -
Playback párbaj Szabó Zsófi dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan új műsorban debütál Szabó Zsófi, melyet Gáspár Lacival közösen vezetnek majd. A szórakoztató produkcióhoz mindenki hozzáteszi legjobb tudását, Zsófi a show örömére külsejét is megújította: nézd meg, milyen dögös lesz!

Már nem kell sokat aludni, hogy láthassuk az RTL új, szórakoztató műsorát, amit az amerikai Lip Sync Battle mintájára hoztak létre. A tengerentúlon nagy sikert arató show-t idehaza Szabó Zsófi és Gáspár Laci fogja vezetni, és Playback párbaj néven kerül adásba először december 2-án.

Szabó Zsófi eszméletlenül dögös lesz új műsorában Forrás: RTL Klub

A forgatások természetesen már tartanak, és azt is láthattuk, hogyan változtatta át külsejét Szabó Zsófi a műsor kedvéért. A színésznő rövidebb szőke haja hosszú loknis fürtökké alakult, amiről elsőként az Instagram-oldalán számolt be a sztár. A követői szerint egyszerűen szuperül áll Zsófinak az új frizura, aki most megmutatta azt is, milyen dögös szerelésben vezeti majd a show-t. A fekete, testhez tapadó ruhája, valamint a hatalmas dekoltázs biztosan sokak tetszését el fogják nyerni!

Főbűnök a hajad ellen! Ezeket soha ne kövesd el!http://www.life.hu/trend/20161122-bunok-amiket-ne-kovess-el-a-hajad-ellen.htmlHa azt hiszed, hogy a töredezett, száraz vagy szalmaszerű hajtextúra egyik napról a másikra alakul ki, akkor nagyot tévedsz. Ezek a mindennapi döntések következményei, amelyek egyáltalán nem olyan ártalmatlanok, mint gondolnád. Te mennyi bűnt követsz el a hajad ellen? TrendOrigoHarry Pottertől Sailer Moonig - A legvagányabb sminkcuccok meserajongóknakhttp://www.life.hu/trend/20161118-harry-pottertol-sailer-moonig-a-legvaganyabb-sminkcuccok-meserajongoknak.htmlPontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy. Trend--Saját otthonukban készítettek intim fotósorozatot a modellekrőlhttp://www.life.hu/trend/20161122-fotosorozat-keszult-a-modellekrol-sajat-otthonukban.htmlSiker és csillogás veszi körül a népszerű modelleket, akik elérhetetlennek tűnnek a reklámfotókon, vagy egy-egy eseményen. Mindez azonban megváltozik, ha abban a környezetben fotózzák őket, ahol felnőttek, vagy ahol a mindennapjaikat töltik! TrendOrigoNicole Scherzinger kivillantotta legszexibb idomaithttp://www.life.hu/trend/20161122-nicole-scherzinger-ruhaja-semmit-nem-takart-az-enekesno-testebol.htmlSokat sejtető estélyiben jelent meg a híres énekesnő egy gálán a közel múltban. Trend--Nemzetközi címlapon pucérkodik a szexi Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20161122-a-gyonyoru-palvin-barbi-most-nemzetkozi-cimlapon-meztelenkedik.htmlAz amerikai Maxim magazin címlapján díszeleg Palvin Barbara, a brutál szexi magyar modell. TrendOrigoSminkelj úgy, mint a szülinapos Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/trend/20161116-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-scarlet-johansson.htmlMa lett 32 éves a csodás színésznő, Scarlett Johansson. Larion Oscar sminkmester ezúttal az ő szépségtitkait nyomozta ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.