A tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. 

Egyik nagy kedvencünk Tóth Gabi, aki nagyon érzi a vörös szőnyeget. Extrém, feltűnő darabokat választ, de soha nem lépi túl a jóízlés határát. 

Tóth Gabi 2014-benForrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Egyébként a fellépőruháit is imádjuk: 

Tóth Gabi fellépőruhái 2011-ben és 2012-benForrás: Mudra László/Origo, Szabó Gábor/Origo

Az extremitást Tolvai Reni szettjei sem nélkülözik. A híres átlátszó ruha sokaknál kiverte a biztosítékot 2012-ben, de legutóbb sem adta alább egy csúcsos melltartónál. 

Tolvai Reni 2012-ben és 2014-benForrás: Szabó Gábor/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

2013-ban Szabó Zsófi viselt egy hasonló, átlátszó anyagú ruhát. Sajnos ez sem volt egy túlságosan jó választás, ahogy ez a fekete darab sem. 

Szabó Zsófi 2011-ben és 2013-banForrás: Mudra László/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

Az átlátszó anyaggal Larion Zoé is megpróbálkozott, de ő a popsitájékra helyezte a hangsúlyt. 

Larion Zoé 2013-banForrás: Life.hu

Palvin Barbi többször is megjelent a Comet-gálán, és mindannyiszor a feketére szavazott. Kicsit sajnáljuk, hogy másban nem mutatta meg magát itthon, ugyanis imádjuk a stílusát. 

Palvin Barbi 2013-ban és 2014-benForrás: Life.hu
7 alkalom, amikor a magyar modell túlragyogta a világsztárokat
A világhírű magyar modell nemrég ünnepelte 23. születésnapját, ennek apropóján összeszedtünk néhány szettet, amivel még a világsztárokat is túlragyogta, és bebizonyította, hogy nemcsak bikinis képeken és divatfotókon, hanem a vörös szőnyegen is ő a legszebb.

Sajnáljuk, hogy idén már nem láthatjuk együtt Cinthya Dictatort és Varga Viktort, kétségkívül ők voltak ugyanis a Cometek legfeltűnőbb sztárpárja. 

Cinthya Dictator és Varga Viktor 2013-ban és 2014-benForrás: Life.hu

Bódi Sylvi fantasztikus lábai a Cometet is bevették. Egyébként imádjuk a sárga színt a vörös szőnyegen, és a kékkel párosítani sem volt rossz választás, habár a cipő talán már egy kicsit túl sok volt hozzá. 

Bódi Sylvi 2012-benForrás: Szabó Gábor/Origo

Iszak Eszti volt a Comet korábbi házigazdája. Szerintünk őt imádták a stylistok, rengeteg stílus áll jól neki.

Iszak Eszti 2013-ban és 2014-benForrás: Life.hu

A legextrémebb pasi naná, hogy Lakatos Márk volt a Cometek vörös szőnyegén. Hol skótszoknyában, hol kék hajjal keltett feltűnést.

Lakatos Márk 2011-ben és 2014-benForrás: Mudra László/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu