Szecsődi Kari díva stílusra váltott

Forrás: Instagram/Szecsődi Kari -
fehérnemű fotó Szecsődi Kari énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2008-as Megasztárban még férfiként feltűnt énekes a négy évvel ezelőtti nemátalakító műtétje óta teljesen új külsővel él. 

Hormonkezelése és sikeres mellműtéte után egyre jobban élvezi nőiességét Szecsődi Kari. Az egykori megasztáros a minap közösségi oldalán mutatta meg büszkén domborulatait. Most egy fehérneműs fotóval rukkolt elő, mely azonnal elnyerte a rajongók tetszését. A képen Kari egy fekete, csipkés csodában mutatta meg az idomait.

Szecsődi Kari Forrás: Instagram/Szecsődi Kari

Így twerkel a transznemű díva

Szecsődi Kari egyre jobban élvezi nőiességét. Ezúttal frenetikus tánctudásáról tett tanúbizonyságot egy szexi videóban.
Heidi Klum melltartó nélkül indult shoppingolnihttp://www.life.hu/trend/20161124-heidi-klum-modell-melltarto-nelkul-indult-shoppingolni.htmlKit érdekel a kor - Heidi Klumot biztosan nem, a modell ugyanis elég lazán indult nemrég karácsonyi vásárolgatásra. A melltartóját pedig hogy, hogy nem, otthon felejtette. Trend--Főbűnök a hajad ellen! Ezeket soha ne kövesd el!http://www.life.hu/trend/20161122-bunok-amiket-ne-kovess-el-a-hajad-ellen.htmlHa azt hiszed, hogy a töredezett, száraz vagy szalmaszerű hajtextúra egyik napról a másikra alakul ki, akkor nagyot tévedsz. Ezek a mindennapi döntések következményei, amelyek egyáltalán nem olyan ártalmatlanok, mint gondolnád. Te mennyi bűnt követsz el a hajad ellen? TrendOrigoSminkelj úgy, mint a szülinapos Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/trend/20161116-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-scarlet-johansson.htmlMa lett 32 éves a csodás színésznő, Scarlett Johansson. Larion Oscar sminkmester ezúttal az ő szépségtitkait nyomozta ki. Trend--Ezért jelentkezett a versenyre a Miss Universe nyertese, Bódizs Veronikahttp://www.life.hu/trend/20161121-arva-gyerekeken-segitene-a-miss-universe-hungary-nyertese-bodizs-veronika.htmlA 2016-os Miss Universe Hungary királynője Bódizs Veronika lett, aki pénzügyi szakon tanul, és az a célja többek között, hogy segítsen az árva gyerekeken. Megkérdeztük tőle, milyen érzés, hogy korona került a fejére, és mit szeretne elérni kiálynőségének ideje alatt. Trend--Drew Barrymore mellbimbót és hurkákat villantotthttp://www.life.hu/trend/20161118-drew-barrymore-mexikoban-nyaralt-mellbimbot-villantott.htmlA színésznő éppen a mexikói tengerpart melegét élvezi, csajos kiruccanásra utaztak el barátnőivel. Drew Barrymore minden bizonnyal jól érzi magát az édes semmittevés közepette, sem az alakja nem érdekli, sem az, hogy mindenki láthatja mellbimbóit fürdőruháján keresztül. Trend--Kiss Ramónára rá sem lehet ismerni: rövid hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20161117-kiss-ramona-uj-frizurat-villantott-platinaszoke-es-rovid-haja-lett.htmlSenki nem ismerné fel Kiss Ramónát: a színésznő platinaszőkére váltott! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.