Több, mint 100 plasztikai beavatkozáson van túl Pixiee Fox

Forrás: NORTHFOTO/E! Entertainment/XPOSUREPHOTOS.COM/E! Entertainment/Xposurephotos.C -
plasztikai műtét fashion week plasztikai beavatkozás Pixiee Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan annyira rettegnek a műtétekől, hogy alig mernek orvoshoz menni, Pixiee Fox azonban nem ilyen lány. A modell még csak 26 éves, de már több, mint 100 plasztikai beavatkozáson van túl.

Nem hiába hívják Pixiee Foxot rajzfilmlánynak: úgy is néz ki, mint egy kissé túlretusált mesehős. A 26 éves svéd lány rengeteg, köztük elég extrém plasztikai beavatkozáson van túl, most pedig már családja is láthatta az eredményt.

Pixie Fox svéd modell Forrás: NORTHFOTO/E! Entertainment/XPOSUREPHOTOS.COM/E! Entertainment/Xposurephotos.C

A glammodell legalább 100 testkorrekiót tudhat maga mögött, ezek között is a legfélelmetesebb az, hogy 6 bordáját is eltávolíttatta, sőt, a szeme színét is megváltoztatta. De persze ne feledkezzünk meg a számtalan mellműtétről, az ajak és popsi feltöltésekről - ezeknél a beavatkozásoknál a lány saját zsírját használták.

Nem csoda, ha most már csak úgy emlegetik őt, mint az élő Barbi-babát. Pixiee minden bizonnyal azért vágyott ilyen életre, mert családja mindig nagyon bekorlátozta őt: Svédországban ugyanis egy nagyon szigorú, konzervatív közösségben nevelkedett.

Plasztika, és ami mögötte van

A plasztikai sebészet mostanra már annyira elérhetővé és a hétköznapjaink részévé vált, mintha boltba járnánk. Nem ritka jelenség, hogy a fiatalok már érettségire is plasztikai műtétet kérnek a szüleiktől. Lássuk, mi áll ennek az olykor kényszeres változásra való törekvésnek a hátterében?!
Itt a Black Friday! 10 akció divatrajongóknak, amit kár lenne kihagynihttp://www.life.hu/trend/20161124-black-friday-akciok-a-magyar-tervezoknel.htmlJó hírünk van! Divatrajongóként is lelkesen vetheted bele magad a Black Friday őrületbe, kedvenc magyar tervezőink ugyanis szuper akciókkal várnak benneteket ezen a napon. Íme, 10 hely, amit semmiképpen ne hagyj ki! Trend--Heidi Klum melltartó nélkül indult shoppingolnihttp://www.life.hu/trend/20161124-heidi-klum-modell-melltarto-nelkul-indult-shoppingolni.htmlKit érdekel a kor - Heidi Klumot biztosan nem, a modell ugyanis elég lazán indult nemrég karácsonyi vásárolgatásra. A melltartóját pedig hogy, hogy nem, otthon felejtette. Trend--Pattanásos a bőröd? Így tüntesd el őket egyszerűen!http://www.life.hu/trend/20161123-szepsegapolasi-es-sminktippek-pattanasos-borueknek.htmlNemtől, kortól függetlenül a pattanások kialakulásának hátterében ugyanazok az okok állhatnak: gyulladás, hormoningadozás, a faggyúmirigyek túlműködése, azaz a túl sok zsír termelés, eltömődött pórusok, túl sok elhalt hámsejt a bőrfelületen, allergia, túlérzékenység bizonyos összetevőkre, élelmiszerekre, esetleg gyógyszerre. De minden esetben van megoldás! TrendThinkstockHarry Pottertől Sailer Moonig - A legvagányabb sminkcuccok meserajongóknakhttp://www.life.hu/trend/20161118-harry-pottertol-sailer-moonig-a-legvaganyabb-sminkcuccok-meserajongoknak.htmlPontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy. Trend--Nicole Scherzinger kivillantotta legszexibb idomaithttp://www.life.hu/trend/20161122-nicole-scherzinger-ruhaja-semmit-nem-takart-az-enekesno-testebol.htmlSokat sejtető estélyiben jelent meg a híres énekesnő egy gálán a közel múltban. Trend--Nemzetközi címlapon pucérkodik a szexi Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20161122-a-gyonyoru-palvin-barbi-most-nemzetkozi-cimlapon-meztelenkedik.htmlAz amerikai Maxim magazin címlapján díszeleg Palvin Barbara, a brutál szexi magyar modell. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.