Brutális dekoltázst villantott a COMETen Radics Gigi

dekoltázs Radics Gigi Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigit a Life.hu riportere faggatta a COMET díjátadón arról, hogy szerinte van-e olyan, hogy egy gálán valakinek túlságosan ki van dobva a cicje.

Gigi szerint van aki túlzásokba esik néha, de az extremitás néha igenis kell. Ő sem mindig így szokott járni, de most úgy gondolta, hogy egy picit ad a dekoltázsnak.

COMET: Kiss Ramóna rózsaszín hajjal sokkolhttp://www.life.hu/trend/20161125-comet-2016-kiss-ramona-szineszno-rozsaszin-hajjal-sokkal.htmlTóth Gabi is különleges hajkoronával érkezett a gálára, de Kiss Ramóna frizurája viszi a prímet. Trend--COMET: Tóth Gabi különleges szettben és extrém hajkoronával gálázikhttp://www.life.hu/trend/20161125-comet-2016-toth-gabi-enekesno-kulonleges-szettben-es-extrem-hajkoronaval-galazik.htmlTóth Gabi különleges ruhakölteményben érkezett a gálára, a párjával, Trap kapitánnyal az oldalán. Trend--Iszak Eszti és Istenes Bence így készülnek a COMETrehttp://www.life.hu/trend/20161125-iszak-eszti-es-istenes-bence-musorvezetok-igy-keszulnek-a-comet-galara.htmlA Comet műsorvezető-párosa, Istenes Bence és Iszak Eszter lesznek, akik már gőzerővel készülnek az estre.TrendOrigoMúltidézés: a legdurvább és legdögösebb szettek a Comet-díjátadókrólhttp://www.life.hu/trend/20161124-a-legdogosebb-es-a-legdurvabb-szettek-a-comet-dijatadokrol.htmlA tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. TrendOrigoRadics Gigi reméli, hogy bezsebeli a Cometethttp://www.life.hu/trend/20160915-radics-gigit-jeloltek-a-cometre-a-legjobb-noi-eloado-kategoriaban.htmlNovember 25-én ismét útjára indul a Comet Magyarországon. A legjobb énekesnő kategória egyik jelöltje pedig Radics Gigi, aki veteránnak számít, hiszen az elmúlt években már többször jelölték. TrendOrigoKocsis Korinna bekerült a világ legszebb lányai közéhttp://www.life.hu/trend/20161125-kocsis-korinna-a-vilagversenyen-dogos-bikinis-foto-bekerult-a-top-tizbe.htmlÓriási sikereket könyvelhet el a magyar szépség a Miss Supranational világversenyen. Kocsis Korinna egy hete utazott Lengyelországba a világ egyik legrangosabb szépségversenyére. A szépségipar két vezető platformjának szavazása szerint a mintegy száz induló között a gyönyörű Korinna a 6., illetve a 15. helyen szerepel. Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.