Fehérneműben fotózták a gyönyörű magyar szupermodellt, Axente Vanessát

fashion week fehérnemű Axente Vanessa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű Axente Vanessa ezúttal elegáns ruhák helyett szexi fehérneműben mutatja meg hibátlan alakját, méghozzá egy világmárka fehérneműiben. 

Axenta Vanessa számtalan világmárka kampányában feltűnt már: pózolt a Diorrnak, a COS-nak, a Chanenak, a Net-APorternek és a Pradának, illetve többször láthattuk már a Vogue címlapján is.

Vanessa most ismét a Calvin Klein márkátnépszerűsíti,

ám ezúttal fehérneműre vetkőzőtt a magyar szépség.

A modell istenien fest a képeken, amihez a fotókat Patrick Demarcherier készítette.

Mostanában nem Vanessa az egyetlen magyar modell, akit fehérneműben csodálhattunk meg: Mihalik Enikő a decemberi Playboy camlapján pózol hamarosan.

Horváth Éva mellbimbója átszúrja a ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20161127-horvath-eva-mellbimbo-a-modell-dogos-fotot-lott.htmlHorváth Éva tudja, mitől döglik a légy: legújabb fotójával kissé többet mutatott meg, mint eddig. Trend--Tóth Gabi turbános dominának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20161126-toth-gabi-turbant-vett-fel-es-dominakent-vonult-be-az-x-faktor-negyedik-adasaban.htmlElindult az X-Faktor negyedik élő adása, a mentorok ezúttal is kitettek magukért - már, ami a bevonulást illeti. Tóth Gabi előtt térdre borultak a férfi mentortársai. TrendOrigoKocsis Korinna bekerült a világ legszebb lányai közéhttp://www.life.hu/trend/20161125-kocsis-korinna-a-vilagversenyen-dogos-bikinis-foto-bekerult-a-top-tizbe.htmlÓriási sikereket könyvelhet el a magyar szépség a Miss Supranational világversenyen. Kocsis Korinna egy hete utazott Lengyelországba a világ egyik legrangosabb szépségversenyére. A szépségipar két vezető platformjának szavazása szerint a mintegy száz induló között a gyönyörű Korinna a 6., illetve a 15. helyen szerepel. Trend--COMET: Tóth Gabi különleges szettben és extrém hajkoronával gálázikhttp://www.life.hu/trend/20161125-comet-2016-toth-gabi-enekesno-kulonleges-szettben-es-extrem-hajkoronaval-galazik.htmlTóth Gabi különleges ruhakölteményben érkezett a gálára, a párjával, Trap kapitánnyal az oldalán. Trend--Extrém ruhákból nem volt hiány - Stílusmustra a Comet vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20161126-ruhamustra-a-2016os-comet-dijatadorol.htmlMeglepő outfitekből nem volt hiány a péntek esti Comet díjátadón, de csodás összeállításokban is gyönyörködhettünk. Íme, a legemlékezetesebb darabok a vörös szőnyegről! TrendFotó: Polyák Attila - OrigoMúltidézés: a legdurvább és legdögösebb szettek a Comet-díjátadókrólhttp://www.life.hu/trend/20161124-a-legdogosebb-es-a-legdurvabb-szettek-a-comet-dijatadokrol.htmlA tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.