Így fest Vajna Tímea konyhája - Less be!

sütés Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna csinos felesége a konyhában is profi! Ma egy különleges sütit sütött, méghozzá a Life.hu olvasóinak. 

"Készül a paleo kakaóscsigám" – írta a fotó mellé Timi, aki a jelek szerint nagyon szeret finomságokat készíteni. A fotó alapján a csinos feleség otthonosan mozog a konyhában, így biztosan nincs problémája azzal, ha el kell készítenie egy-egy finom falatot a férjének. Timinek egyébként személyzet segít neki a ház körüli feladatokban, erről itt olvashatsz bővebben.

@life_hu forgatás @mosaiclaci készül a paleo kakaóscsigám

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Sztárok, akik állítólag homoszexuálisokhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-homoszexualis-sztarok-oket-tartjak-annak-hollywoodban-john-travolta-es-leonardo-dicaprio.htmlBár a világon több millió nő rajong értük, a hírek szerint nem teljesen azok, akinek mutatják magukat. Néhányuknak felesége és családja is van, ám van egy életük, melyet titkolnak a nyilvánosság elől. Íme, pár hollywoodi sztár, akiről régóta rebesgetik, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. TV + SztárokAFPXXI. századi lovag - Pintér Tibor nekiment a kedvesét kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20161127-pinter-tibor-megvedte-acs-beat-akinek-nekiment-sarka-kata-es-kasza-tibi.htmlA Facebookon bonyolódott szóbáltásba Sarka Kata és Pintér Tibor új kedvese, Bea. Az ok, egy félreérthető Mokka-beli beszélgetés volt. Most a színész is hozzászólt a történtekhez és arra kéri a kritikus celebritásokat, ne bántsák a kedvesét naiv bakijáért, amiért ő egyáltalán nem neheztel. TV + SztárokOrigoVV Vivien rámozdult Ginára (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag8-vv-vivien-vv-ginat-nezegette-zuhanyzas-kozben.htmlVV Vivien már nagyon ki lehet éhezve a villa bezártságában. Azt már láthattuk, ahogy korábban Tivyt elégítette ki a takaró alatt, de már az első este ledobta ruháit, sőt, Somát is nem egyszer zaklatta. De ha ez még nem lenne elég, meleg barátját, Zsoltit is inzultálta. Most Ginára mozdult rá a zuhany alatt. TV + SztárokOrigoVálnak vagy nem? Egy hét alatt kell dönteniük Hajdúéknakhttp://www.life.hu/sztarok/20161126-egy-het-alatt-kell-dontenie-hajdu-peternek-es-sarka-katanak-valnak-e.htmlDecember elején kerül sor Hajdú Péter és Sarka Kata békéltető tárgyalására, de még mindig nem tudják, hogy elváljanak-e.TV + Sztárok--Kiss Ádám megnyerte a COMETet, fel is kínálta a golyójáthttp://www.life.hu/sztarok/20161126-kiss-adam-megnyerte-a-cometet-felkinalta-a-golyojat.htmlKiss Ádámnak is gratuláltunk, hogy megnyerte a Cometet, a humorista pedig fel is kínálta riporterünknek a golyóját.TV + SztárokOrigoTömény szex és gigamellek az RTL Klub sikersorozatában - VIDEÓ! http://www.life.hu/sztarok/20161127-horvath-alexandra-mellei-az-rtl-klub-valotarsakban-mindent-visnek.htmlA Válótársak című sorozat eddig sem a prüd nézőket próbálta meghódítani, ám a közelmúltban az eddigi legpikánsabb jelenetet is láthattuk. A Stohl András alakította Bálint, hogy csillapítsa rossz kedvét, egy újabb nőt vitt fel a lakásába, ráadásul nem is akármilyet, ugyanis Domi finoman szólva is nagy didkókkal van megáldva. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.