Puzsér Róbertre rá sem lehet ismerni

Forrás: Youtube -
öngyilkos fogyás súlyfelesleg Puzsér Róbert öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves műsorvezető úgy néz ki, mintha kicserélték volna. Na nem a kemény kritikus stílusát hagyta hátra Puzsér, inkább a megjelenésén változtatott: jó pár kilótól megszabadult!

Kendőzetlenül, őszintén és élesen fogalmazza meg kritikáit másokról Puzsér Róbert, ami miatt nem egyszer került már bajba. Mindenki számára ismeretes a Hajdú Péterrel vívott csatája, de az olimpikonokat is kiosztotta már a műsorvezető. Többnyire Facebook-oldalán, valamint saját műsorában mondja el véleményét, nyers stílusa mit sem változott, de kinézete annál inkább.

Puzsér Róbertre rá sem lehet ismerni Forrás: Youtube

Puzsér Róbertre szinte rá sem lehet ismerni, olyannyira megváltozott. A körszakállas, némi felesleggel rendelkező kritikus már a múlté! Korábban elárulta, már gyerekkorában is sokat gúnyolták kövérsége miatt, felnőttkorában pedig volt egy kemény időszaka, amikor az öngyilkosság is megfordult a fejében. Mostanra azonban sikerült megszabadulni súlyfeleslegétől, ezért már biztos nem válhat a csúfolódások céltáblájává. A sikeres fogyókúrának köszönhetően ráadásul éveket fiatalodott a műsorvezető!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.