Újra megműttette melleit Hódi Pamela - Berki nem örül

Forrás: Fb / Hódi Pamela -
Hódi Pamela mellplasztika Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már jóideje tervezte, de most kés alá is feküdt Berki Krisztián menyasszonya. Pamela nem volt elégedett a melleivel, így másodszor is plasztikáztatta azokat. 

Hódi Pamela elmondta, a terhesség és szoptatás megviselte a kebleit, ő pedig szeretné, ha a július 1-jei esküvőjükre tökletesen festene a ruhájában.

"A terhességem alatt felcsúszott 20 kiló, ezt követte a szoptatás, ami ugyan nem tartott sokáig, de abban a kettő hónapban annyi tejem volt, mint másnak egy év alatt. Mindez eléggé megviselte a melleimet, picit felemás is volt és szerettem volna változtatni rajtuk, hogy az esküvőre tökéletes formáját tudja megmutatni a ruhában a mellem" – magyarázta a Fem3 életmódcsatornán Pamela és azt is hozzátette, Berki nem támogatta a műtétet, egyáltalán nem örült neki.

Hódi Pamela másodszor is plasztikáztatta a melleit Forrás: Fb / Hódi Pamela

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.