A transznemű boszorkány szerint varázserejének köszönhetően fogyott

Forrás: NORTHFOTO -
varázslat fogyás transzneműek boszorkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehér mágiát használó transznemű boszorkány állítja, hogy varázslatainak köszönhetően szabadult meg több, mint 63 kilótól. A nő most más túlsúlyos embernek segít, hogy ők is lefogyjanak.

Nem volt mindig felesleg Skye Valuntinon, hosszú ideig semmi problémája nem volt a súlyával. Eldöntötte azonban, hogy nem akar többé férfiként élni, ezért hormonkezelésbe kezdett. A nővé válás felé vezető rögös út közben jó pár kilót felszedett, jórészt a gyógyszeres kezelés miatt. Hiába próbált azonban lefogyni természetes úton, sajnos nem sikerült.

A transznemű boszorkány szerint ő varázserejének köszönhetően fogyott Forrás: NORTHFOTO

Egy napon azonban a transznemű boszorkány elhatározta, hogy elege van. A varázskönyvéhez fordult segítségért. "Rengeteg felesleget felszedtem a hormonkezelés miatt, ráadásul a táplálkozásom sem volt megfelelő, szóval tudtam, hogy változtatnom kell. Gyomorgyűrűt is kaptam, ami sokat segített, hogy leadjam a felesleget. Emellett

rendszeresen használtam varázsigéket, hogy felgyorsítsam a fogyást és sakkban tartsam az éhséget"

- mesélte Skye Valuntinon a történetét, aki egy év alatt több mint 63 kilótól szabadult meg, szerinte jórészt a varázslatnak köszönhetően. Sikerein felbuzdulva elhatározta, hogy ráolvasással segít más túlsúlyos embernek is.

Így fest 6 nap koplalás után Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161201-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-lebojtolt-hat-napig.htmlBár fogynia egy grammot sem kell, úgy tűnik, szerette volna kicsit kitisztítani az ünnepek előtt Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető 6 napos léböjtön van túl. Ez Zsír!OrigoHargitai Bea savas hámlasztással szépülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161201-savas-hamlasztastol-szepul-hargitai-bea.htmlA híres modell mindig is odafigyelt a külsejére, ám most egy olyan eljárást választott, amelyet még sosem próbált ezelőtt. Ez Zsír!OrigoMagyarország legfittebb hölgyei szexi bikiniben vonultak http://www.life.hu/ez-zsir/20161201-magyarorszag-ok-lettek-a-legfittebb-holgyek-nezd-meg-oket.htmlTegnap este került megrendezésre a FitBalance Award, ahol kiválasztották az idei legfittebb indulót. Ez Zsír!--Som-Balogh Edina lett a legfittebb színésznőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161201-som-balogh-edina-a-kismama-lett-a-legfittebb-magyar-szineszno.htmlSom-Balogh Edina tegnap este különleges díjban részesült. Ő lett Magyarország legfittebb színésznője. Ez Zsír!--63 kilót fogyott, majd 9 milliót költött testére az elhízott tini, Charlotte Singerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161129-63-kilot-fogyott-majd-9-milliot-koltott-testere-az-elhizott-tini-charlotte-singer.htmlCharlotte Singer élete, és főképp a teste rengeteget változott az elmúlt években: a gyorskaja mániás lány 63 kilótól szabadult meg, ám ennek bizony ára volt. Ez Zsír!ThinkstockMinden szabad percében jógázik Malin Rydqvist pilótalányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161130-malin-rydqvist-pilota-imadja-a-jogat.htmlMalin Rydqvist egy Boeing 737-tel repül, mellette pedig rajong a jógáért: amikor csak teheti, gyakorolja kedvenc ászanáit. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.