Kocsis Korinna Európa 1. és a világ 5. legszebb hölgye

Forrás: Origo -
Kocsis Korinna Miss Supranational
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Korinna szépségével, kedvességével, finom nőiességével és intelligenciájával meghódította a világot, így a Miss Supranational 2016 világversenyen elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, valamint világviszonylatban az 5. helyet – India, Venezuela, Suriname és Sri Lanka után.

Minden várakozást felülmúlt Kocsis Korinna szereplése a Miss Supranational 2016 világversenyen. Bár a magyar szépség a felkészülési időszak alatt is kiemelkedően teljesített, és a vezető szépségportálok szavazásain előkelő helyet foglalt el, de az erős mezőny miatt lehetetlen volt megtippelni a végeredményt.

Nem akartam latolgatni az esélyeimet, mert úgy, mint tavaly, idén is voltak nagy meglepetések; néhány abszolút esélyesnek hitt lány még a legszebb 25-be sem került be. Ugyan szerettem volna történelmet írni, s az első magyar világszépe lenni, de így is nagyon boldog vagyok, hiszen Európa 1. és a világ 5. legszebb hölgye lettem"

Kocsis Korinna Európa 1. és a világ 5. legszebb lánya lett a Miss Supranational 2016 versenyén Forrás: Origo


A magyar szépség igazán örülhet, hiszen a Miss Supranational-nek köszönhetően már több felkérést kapott, és komoly szponzorok jelezték, hogy szeretnének vele dolgozni.


„Végtelenül büszkék vagyunk Korinnára, számunkra ő az abszolút győztes, mert a döntő alatt ragyogott a színpadon, professzionális volt minden mozdulata és nem utolsó sorban: meseszép volt. Az élő show lenyűgözött bennünket; a műsor és a technika is fantasztikus volt. Nagyon boldogok vagyunk! Hatalmas utat tettünk meg, ugyanis néhány esztendővel ezelőtt elkezdtük a Miss Hajdú-Bihar szervezését, ami évről-évre egyre sikeresebb lett, tavalyra országos versennyé nőtte ki magát, amikor megvásároltuk a Miss Supranational licence jogait. Korinna óriási sikert ért el, aminek nagyon örülünk, de ezzel nem jutottunk el a saját célunkig. Ez a kezdet, mert az igazán nagy munka most következik a részükről. Azt szeretnénk, ha a Miss Supranational versennyel jobban megismertethetnék a világgal Magyarországot, a magyar termékeket, természeti kincseinket és a hazai értékeket. Már holnap elkezdjük szervezni a jövő évben megrendezendő Miss Supranational Hungaryt, Korinnával szorosan együttműködve. Bízunk benne, hogy rövidesen hazánkba tudjuk hozni a Miss Supranational világversenyt is!" – mondta Pálfalvi Petra és Pálfalvi Barbara, a Miss Supranational Hungary licence tulajdonosa.

A verseny döntőjét a Facebookon élőben közvetítették, itt meg is nézheted:

Esküvői ruhában mutatta meg dekoltázsát Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20161201-sarka-kata-eskuvoi-ruhaban-dekoltazst-villantott.htmlEszméletlenül szexi fotóval indított a csütörtököt Sarka Kata. Rajongói azt firtatják, miért bújt esküvői ruhába Hajdúné, de valószínűleg egy reklámfotózásról lehet szó. Trend--Több mint 100 plasztikai műtéten esett át a 24 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20161113-tobb-mint-100-plasztikai-muteten-esett-at-a-24-eves-lany-kristyna-martelli.htmlKristyna Martelli még csak 24 éves, de már több mint száz plasztikai beavatkozáson van túl. Hogy mi motiválta ebben? Valószínűleg valamiféle súlyos testképzavar. Mi mindenesetre értetlenül állunk a látottak előtt. Trend--Még mindig bombázó Liz Hurley - Bikiniben pózol az 51 éves színésznőhttp://www.life.hu/trend/20161101-liz-hurley-szineszno-bikiniben-pozol.htmlUgye te sem gondolnád, hogy Liz Hurley már 50 éves is elmúlt. Pedig, az idő rohan, ám mintha a színésznőn nem fogna. TrendOrigoKözszemlére tette pucér testét Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20161022-ashley-graham-plus-size-modell-puceran-pozol.htmlNapjaink egyik legsikeresebb plus size modellje ezúttal pucéron mutatta meg nőies és kerekded idomait. TrendOrigoHázasságkötés után látta meg először a nő igazi arcát: kiborulthttp://www.life.hu/trend/20161022-hazassagkotes-utan-latta-meg-eloszor-a-no-igazi-arcat-smink-nelkul-kiborult-a-ferfi.htmlHat hónap jegyben járás után vette el kedvesét az Egyesült Arab Emirátusokban élő férfi. A házasságkötés után azonban durva meglepetés érte. Meglátta a nő igazi arcát. Trend--Nagypál Krisztina nyerte a Miss Balatonthttp://www.life.hu/trend/20160807-nagypal-krisztina-nyerte-a-miss-balatont-fovarosi-egyetemistakent-el.htmlLátványos show keretében választották meg Balatonfüreden az idei Miss Balaton nyertesét. A legszebb 16 lánynak több tourban kellett megmutatnia magát a közel két órás finálén. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri győztesnek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.