Kevés olyan család van, ahol az elvált felek és új párjaik jól kijönnek egymással. Stohl András viszont szerencsésnek mondhatja magát, hiszen karácsonykor is működik náluk ez a rendszer. 

Stohl Luca mindig is büszke volt arra, hogy az ő családja szeretetben és békességben tudja megünnepelni a karácsonyt. Bár a szülei elváltak, a jó viszony mégis megmaradt köztük. A csinos műsorvezető a Bors Extrának mesélt arról, hogyan töltik így közösen az ünnepeket.  

Stohl András lánya, Stohl LucaFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Tényleg azt mondhatom, hogy a szüleim és az új párjaik klassz emberek, mert nekik köszönhetjük, hogy ilyen összetartóak vagyunk. Nincsenek, és nem is voltak csatározások, kezdettől fogva mindenki elfogadta a másikat olyannak, amilyen. Talán ez a titkunk. Velünk nem nehéz együtt élni, apával sem. Még édesanyám is jóban van Ancsával. Karácsonykor persze azért nem járnak össze, de előfordul, hogy találkoznak. Ilyenkor nincs feszengés, úgy beszélgetnek, mint a kedves ismerősök. (...) Kevesen tudják, de édesanyám újra férjhez ment, és született egy testvérünk, Ádám. Négy testvérem van, a világ velük kerek!" - mesélte Luca.