Gáspár Laci kislánya már kész nő

Forrás: RTL Sajtóklub -
lány Gáspár Laci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci lánya születésnapja alkalmából egy közös fotóval is köszöntöttem Miriamot. A fiatal most töltötte be 14. életévét, de máris úgy néz ki, mint egy kész hölgy!

Gáspár Laci pici lánya már egyáltalán nem olyan kicsi. A büszke apuka Facebook-oldalán mutatta meg Miriamot, aki éppen 14. születésnapját ünnepelte. A közös fotónak Laci minden rajongója örült, ugyanakkor többeknek feltűnt, mekkorát nőtt a lány, mióta utoljára látták. Miriam már kész nő lett!

Gáspár Laci lánya már kész nő Forrás: RTL Sajtóklub

A kislány egyébként 2013 óta él Lacival, 3 éve vette magához az énekes, mert már nem tartotta megfelelőnek azokat a körülményeket, amiket az édesanyja biztosított. Laci ezért döntött úgy, hogy inkább ő neveli tovább a gyermeket. "Miri boldog és kiegyensúlyozott, úgyhogy azt gondolom, ez egy jó döntés volt" - nyilatkozta akkor az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.