A szemöldök az egész arcunk karakterét meghatározza, így egyáltalán nem mindegy, hogyan alakítjuk ki a formáját, illetve hogyan festjük és ápoljuk. Sokan éppen a szemöldökük extrém kialakításával akarnak kitűnni, ami enyhén szólva egyáltalán nem jó ötlet.

Mi is számtalanszor írtunk már arról, hogy kihez milyen szemöldök illik leginkább, illetve arról, hogyan kell megfelelően formázni, hogy természetes hatású maradjon. Ennek ellenére még most is rengetegen kísérleteznek különböző extrém formákkal, míg mások csak véletlenül rontják el, mert nem olvasnak utána eléggé. Ha te is bizonytalan vagy a szemöldökformázásban, bízd profira a szemöldököd kialakítását, és kérd meg, hogy mutassa meg, hogy a sminkeléskor hogyan érdemes kiemelni. 

Ha te is bizonytalan vagy a szemöldökformázásban, bízd profira a szemöldököd kialakítását!Forrás: Instagram/badbrows_

Hidd el, pillanatok alatt meg lehet tanulni a trükkjét, így véletlenül sem fogsz abba a hibába esni, hogy akaratodon kívül elmaszkírozod magad, ahogy sokan mások: 

/1612/A_leg201612895843
Forrás: Wikipedia, Dreamstime
Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt, amikor ez volt a trend!
Tudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje.