Ebben a házban fog élni Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Forrás: byronbaypropertysales.com.au -
Miley Cyrus Liam Hemsworth otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus és vőlegénye, Liam Hemsworth már tényleg komolyan gondolják a kapcsolatukat: állítólag egy mesés házat is kinézett magának a fiatal pár. 

Miley Cyrus és Liam Hemsworthrajonganak a tengerért, és nem szándékoznak Amerikában sem maradni: állítólag egy 4 és fél millió dolláros luxusházat néztek ki maguknak, ami Byron Bay-nél található, és igazán festői környéken helyezkedik el.

Ebben a házban fog élni Miley Cyrus és Liam Hemsworth Forrás: byronbaypropertysales.com.au

A ház és a telek hatalmas, a környékbeli partokon pedig aztán lehet szörfözni: a pár pedig imádja ezt a sportot. A szomszédban lakik Liam testvére, Chris Hemsworth családjával, így különösen jó lenne, ha meg tudnák venni a házat, hiszen mindannyian nagyon jóban vannak egymással.

Miley Cyrus és Liam Hemsworthrajonganak a tengerért Forrás: byronbaypropertysales.com.au

Sőt, a ház azért is különleges, mert

mindössze 10 kilométerre van egy igazi, érintetlen esőerdőtől.

A közvetlen óceánparti ingatlanban 4 hálószoba van Forrás: byronbaypropertysales.com.au

A közvetlen óceánparti ingatlanban 4 hálószoba és 3 fürdőszoba található, és természetesen hatalmas, vízre néző ablakai vannak. Ez lenne ám az idilli környezet a családalapításra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.