Kucsera Gáborék Afrikában várták a Mikulást

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor -
Kucsera Gábor Afrika Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor és családja egzotikus hangulatban várták a Mikulás érkezését.

Kucsera Gábor régebben egy tévéműsornak köszönhetően szeretett bele Afrikába. Ám csak akkor értette meg, hogy ezt a kontinenst mindenkinek látni kell, mikor egy edzőtábor keretein belül maga is elutazhatott az áhitott környezetbe.

"Nagyon megérintett, amikor a saját szememmel láttam, milyen nagy ott a szegénység, de az emberek boldogok, mindig mosolyognak, valóságos feltöltődés volt ott lenni" - mesélte lelkesen Gábor a Best Magazinnak.

Kucsera Gábor örök szerelembe esett Afrikával Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Rendkívülinek találta ezen kívül még a kulináris élvezeteket. Elmondása szerint lehetetlenség elfelejteni azokat az ízeket és illatokat, melyekkel odakint találkozik az ember.

Nem meglepő hát, hogy a család kapva kapott az alkalmon, mikor megtudták, hogy Magyarországon is van egy hely, ahol autentikus környezetben lehet pihenni. Az első adandó alkalommal felkeresték az egzotikus szállodát, amely a 34 éves sportoló szerint tökéletesen visszaidézi az Afrikában tapasztalt közeget.

Kisfiuk, Beni is jól érezte magát, és még akkor sem lepődött meg, mikor a dzsungeljátszóházban szembe jött vele a Télapó.

"Azt kiabálta, hogy jó voltam!"- mesélte Szabina, a gyermek édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.