Bombaként robbant a hír, hogy Stohl András elhagyta családját és új életet kezdett. A színész elmondta, hogy jutottak el idáig Ancsikával, akivel két közös gyerekük is van. 

"Elfáradt a kapcsolatunk, mindkettőnknek úgy jobb, ha külön utakon folytatjuk" – kezdte a színész a nyilatkozatát a Best Magazinnak. Stohl leszögezte, nem akar szappanoperát csinálni az életéből, de mielőtt beindulnának a pletykák, elmondja, mi vezetett kapcsolatuk végéhez. Hozzátette, nehéz időszakon vannak túl, ezért örülne, ha őt és a családját is békén hagynák.

Stohl András és párja küzdöttek a kapcsolatukértForrás: RTL Klub

Elmondta azt is, hogyan küzdöttek a kapcsolatukért Ancsikával, és hozzátette, szakemberek segítségét is kérték."Mielőtt bárki ítélkezne, megpróbáltuk megjavítani, megmenteni a kapcsolatunkat, ami nem romlott el végérvényesen, csupán megfáradt. Egy éve folyamatosan járok pszichológushoz, sőt Ancsival párterápián is voltunk. Sajnos nem jártunk eredménnnyel. Nem megy tovább együtt, de nem úgy szakítunk, mint a gyermekeink édesanyja és édesapja, csupán mint férfi és nő. Mi ezután is ugyanúgy egy család leszünk, mint ahogyan voltunk. Fontos, hogy nem hagyom el őket, csak elköltöztem otthonról, egyébként hozzájuk nagyon közel, albérletbe" – árulta el Stohl András, aki leszögezte, nincs másik nő az életében. „A híresztelésekkel ellentétben nincs másik nő az életemben, de ha úgy adódik, nyitva a szívem" – mondta a színész.