Istenes Bencéék meg is vették az idei karácsonyfát

fotó Csobot Adél Istenes Bence család karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert hazai sztárpár már most megvette a karácsonyfáját. Hát nem édesek így együtt? 

Istenes Bence és Csobot Adél igazi mintaszülők, akik a koruk ellenére eddig tökéletesen helytállnak. A két sztár a jelek szerint már most karácsonyi hangulatban van, melynek legújabb bizonyítéka, hogy már beszerezték a karácsonyfájukat. A kép alapján egy igen termetes példányt sikerült szerezni, mely biztosan elnyeri majd a kis Nátán tetszését is.

Istenes Bence: “Szeretnénk még egy gyereket”

Istenes Bence és Csobot Adél mindenkit megleptek, amikor bejelentették: babát várnak. Azóta viszont már azt találgatja mindenki, hogy vajon mikor jön Nátán kistesója. Egy biztos: lesz második baba!
Liliennel lesz teljes Som-Balogh Edináék életehttp://www.life.hu/csalad/20161211-som-balogh-edina-varandos-szineszno-lilienrol-meselt.htmlMint ismeretes, a 32 éves színésznő kislányt hord a szíve alatt. Edina már a hetedik hónapban van, és örömmel mesél Lilienről, akit már mindannyian nagyon várnak.Család--Várkonyi Andrea csodálatos családi, karácsonyi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20161210-varkonyi-andrea-musorvezeto-csodalatos-karacsonyi-fotot-posztolt.htmlVárkonyi Andi Debrecenben karácsonyi vásározik a családjával, és meg is örökített egy gyönyörű pillanatot. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoKönnyítsd meg a saját dolgodat - Sütés helyett sütirendeléshttp://www.life.hu/csalad/20161208-karacsonyra-sutirendeles.htmlSütés-főzés-takarítás, na és persze ajándékvásárlás - nincs pihenés, az ünnepi időszakban rád is temérdek elintéznivaló vár. Ha azonban egy kicsit találékony vagy, könnyíthetsz a saját dolgodon azzal, ha néhány időigényes tennivalót idén kiszervezel. Hogy mire gondolunk? Az egész napos süteménysütés helyett erre a karácsonyra inkább rendeld meg a finomságokat! CsaládThinkstockDavid Beckham és kislánya zabálnivalóakhttp://www.life.hu/csalad/20161208-david-beckham-es-kislanya-zabalnivaloak-egyutt.htmlDavid Beckham fiús apuka volt, egészen a kis Harper születéséig. Most pedig a vak is látja, hogy az egykori focista kislánya simán leveszi apukáját a lábáról. Ja, és mindig együtt lógnak! Család--Az idei karácsony kedvence – Készíts mézeskalácstortát!http://www.life.hu/csalad/20161209-mezeskalacstorta-recept-karacsonra.htmlNincs karácsony mézeskalácssütés nélkül, de mit szólnál hozzá, ha idén kicsit felborítanád a jól megszokott rendet? Lepd meg a gyerkőcöket mézeskalácstortával – hidd el, imádni fogják! CsaládOrigoBérelj, ne vásárolj - Ezért éri meg a lakásbérléshttp://www.life.hu/csalad/20161125-ingatlanvasarlas-vagy-berles-noi-szemmel.htmlIdehaza még mindig megszállottan vonzódunk a saját tulajdonhoz: akkor érsz valamit, ha van saját autód és mellé saját lakásod. Ez az elgondolás pedig egészen egyszerűen hülyeség. Több szempontból is sokkal kényelmesebb lehet, ha nem birtokolsz, hanem "csupán" bérelsz. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.