karácsony fotó család Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barack Obama és a család többi tagja egy közös karácsonyi portréval búcsúzik az elmúlt évektől és az idei évtől egyaránt. 

Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb elnöke és családja megható módon búcsúzott el a Fehér Háztól és az emberektől.

Forrás: The White House

Az Obama család hivatalos karácsonyi fotóján a volt amerikai elnök három gyönyörű nő társaságában pózol: felesége, és két lánya között mosolyog a közkedvelt politikus.- írta meg a Time.

A kép futótűzként terjed az interneten, többen is kifejezték sajnálatukat a kommentekben. Mind a négyen jól festnek a fotón, őszinte mosoly látszik mindenki arcán.

Csobot Adél és Istenes Bence készülnek a karácsonyrahttp://www.life.hu/csalad/20161212-csobot-adel-es-istenes-bence-igy-keszul-a-karacsonyra.htmlEz a karácsony különlegesebb Csobot Adél és Istenes Bence életében, mint az eddigiek, hiszen ez lesz a kis Nátán első ünnepe. A fiatal pár már meg is kezdte a készülődést, a karácsonyfát is beszerezték. CsaládOrigoÍgy fest nem sokkal a szülés után Mila Kunishttp://www.life.hu/csalad/20161212-mila-kunis-a-szules-utan.htmlMila Kunis színésznő nem az a fajta nő, aki elhagyja magát a szülés után. A sztár most lett kétszeres anyuka, és máris csúcsformában van! Család--Bereczki Zoli a kislányával lesz szenteste http://www.life.hu/csalad/20161211-bereczki-zoli-szamara-nagyon-fontos-a-karacsony-vele-lesz-karacsonykor.htmlAz ország egyik legnépszerűbb színművésznek nagyon fontosak az ünnepek, főleg azért, mert kislánya is vele lesz ezekben a napokban. Család--Liliennel lesz teljes Som-Balogh Edináék életehttp://www.life.hu/csalad/20161211-som-balogh-edina-varandos-szineszno-lilienrol-meselt.htmlMint ismeretes, a 32 éves színésznő kislányt hord a szíve alatt. Edina már a hetedik hónapban van, és örömmel mesél Lilienről, akit már mindannyian nagyon várnak.Család--Az idei karácsony kedvence – Készíts mézeskalácstortát!http://www.life.hu/csalad/20161209-mezeskalacstorta-recept-karacsonra.htmlNincs karácsony mézeskalácssütés nélkül, de mit szólnál hozzá, ha idén kicsit felborítanád a jól megszokott rendet? Lepd meg a gyerkőcöket mézeskalácstortával – hidd el, imádni fogják! CsaládOrigoKamuprofilt csináltak Schobert Lara arcával: Norbi nagyon kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20161210-schobert-norbert-lanyanak-laranak-kamuprofilt-hoztak-letre-a-facebookon.htmlRubint Réka és Norbi még nem engedték fel kislányukat a Facebookra, valaki azonban eltulajdonította Lara képeit és kamuprofilt hozott létre a nevével. A fitneszguru közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének. Szavait változtatás nélkül közöljük.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.