Angelina Jolie nem nyugszik- újabb vizsgálat alá vetné Brad Pittet

Forrás: AFP -
Brad Pitt Angelina Jolie gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie kijelentette: akkor engedi látogatni a gyerekeket exének, ha Brad Pitt folyamatosan drogteszteket végtet el magán. 

Angie szerint az 52 éves színész alkohol- és drogporblémákkal küzd, így havi 4 alkalommal kell kábítószer vizsgálaton átesnie, ha látni szeretné a gyerekeket.

Angelina Jolie és Brad Pitt teljesen elvadultak egymástól Forrás: AFP

Brad természetesen nem gondolja, hogy erre szükség lenne, hiszen volt felesége már akkor is elvetette a sulykot, mikor a gyermekek bántalmazásával rágalmazta, és abban sem volt igaza. A sármos édesapa azt is nehezményezi, hogy a gyermekek pszichológiai terápiájáról bizalmas információkat tárt nyilvánosság elé.

Nem ez az első alkalom, hogy Brad külön kihangsúlyozta a média kizárását az életükből, legutóbb azt is kijelentette, hogy keményebben fog fellépni, ha nem tudja meggyőzni a sztáranyukát, ugyanis a férfi véleménye szerint nem tesz jót a gyerekeknek a nyilvános civakodás.

Az egykori sztárpár jövő hónapban kezdi meg a gyermekek elhelyezésével kapcsolatos tárgyalást. - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.