Emily Ratajkowski tökéletes és vadító hátsóját mutogatja

homok fenék Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski igazából másról sem híres csak arról, hogy időről-időre levetkőzik, és a férfirajongók legnagyobb örömére különböző pózokban mutatja meg idomait. Ezúttal sem kell csalódnunk benne. Nedves, homokkal borított tökéletes fenekét csodálhatjuk.

Tökéletes domborulatok, telt ajkak és csábító tekintet: a legtöbb férfi vágyálma egy ilyen nő, ezt testesíti meg Emily Ratajkowski, aki nem is takargatja magát. A legtöbb rajongója örömére a lehető legkülönbözőbb pózokban igyekszik megmutatni mindenkinek, milyen idomokkal van megáldva. Többnyire lenge öltözékben, vagy teljesen ruha nélkül pózol egy-egy fotó kedvéért.

Emily Ratajkowski, a meztelenkedés királynője ismét megvillantotta tökéletes idomait Forrás: Naj Jamai

Aki szereti az ilyesmit, annak nem árt követnie a modellt, ugyanis ő soha nem okoz csalódást. Emily Ratajkowski ezúttal is kitett magáért, és

tökéletes fenekét mutatta meg rajongóinak.

A dögös modell valószínűleg nedves testtel napfürdőzhetett a homokban!

Megható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Victoria Beckham fiát negyedszerre büntetik meghttp://www.life.hu/sztarok/20161213-brooklyn-beckham-negyedszerre-kap-buntetest-bajban-a-hiresseg.htmlAz elmúlt hónapban negyedszerre büntetik meg Victoria Beckham fiát. A hírek szerint a sztárcsemete nem szeret parkolójegyet venni. TV + Sztárok--Földre teperték Medveczky Ilonát: a kutyája döntötte felhttp://www.life.hu/sztarok/20161213-medveczky-ilonat-feldontotte-a-kutyaja.htmlMedveczky Ilona többször szenvedett már balesetet, főként kerti munkálatok közben. Ez alkalommal is kint teperték őt a földre, de szerencsére ezúttal nem sérült meg a művésznő, sőt, még örült is a váratlan helyzetnek. A kutyája döntötte fel ugyanis, puszta szeretetből. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs szerint így néz ki egy prosztatavizsgálathttp://www.life.hu/sztarok/20161213-sebestyen-balazs-prosztatavizsgalat-igy-nez-ki-a-musorvezeto-szerint-video.htmlA népszerű rádiós trió úgy gondolta, érdemes lenne élőben is megmutatni a nézőknek, szerintük hogyan néz ki egy prosztatavizsgálat. TV + SztárokOrigoHavas Henrikkel kikezdett egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161213-havas-henrik-ferfi-ajanlat-kikezdte-vele.htmlHavas Henrik Várkonyi Andrea műsorában egy nem mindennapi élményéről mesélt: egy vizsga alkalmával fiú tanítványa hívta el vacsozárni... TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Jim Carrey fia a Hanta boy című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-a-hanta-boy-cimu-filmben-szereplo-kisfiu-sokat-valtozott.htmlBizonyára sokan emlékszünk Jim Carrey egyik klasszikus alakítására a Hanta Boy című filmben, amelyben egy megrögzött hazudozó szerepében szenvedő édasapa karakterét hozta. De vajon mi történt azóta a kisfiát megtestesítő színésszel? TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.