Kulcsár Edina nem bízza a véletlenre- keményen edzi a testét

testmozgás Kulcsár Edina Ez Zsír! edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nagyon odateszi magát az edzésben: nemrég a képmegosztó oldalán engedett bepillantást abba, hogyan tartja karban testét.

Kulcsár Edina alakja kifejezetten formás, izmos, de tesz is érte: nagyon sokat sportol, hogy ilyen alakja legyen. A csinos fiatal lány nemrég egy Instagram-videóbanmutatta be a mostanában igen kedvelt kargyakorlatát.

Excentrikus húzódzkodás! @trxpozsi

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett videó,

A húzódzkodás az egyik legnehezebb gyakorlat felsőtestre, Edinának azonban ez sem okoz gondot:

egy videóban meg is mutatta, hogyan csinálja. A lány karjai gyönyörűek, tónusosak, de a videón nem lehet nem észrevenni Edina formás popsiját.

A csinos magyar modell természetesen kevesebb ruhában is hibátlanul fest: szeptemberben Miamiban nyaralt kedvesével, ahol meg is mutatta magát bikiniben. Hiába, aki ennyit edz, annak tökéletes az alakja!

Bella Hadid aerobikvideójától kikészülnek a pasikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161212-bella-hadid-aerobikvideoja-nagyon-szexi-lett.htmlNem hiába lett Gigi Hadid húga, Bella Hadid az év modellje: a lány a Love Magazinban a szokottnál is sokkal dögösebb. Ez Zsír!--Készíts szaloncukrot házilag! Íme a legfinomabb receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161208-egeszseges-szaloncukor-hazilag.htmlHabár ezúttal nem teljesen cukormentes verziókat ajánlunk, rengeteg mesterséges adalékanyagtól megkíméljük magunkat, ha házilag készítjük el a szaloncukrokat. Mutatjuk is a kedvenc receptjeinket, amelyeknek mindenképpen megéri nekiállni az ünnepek előtt. Akár gasztroajándék is lehet belőlük! Ez Zsír!--Súlyos kilókat szedtek fel! Sztárok, akik meghíztak 2016-ban http://www.life.hu/ez-zsir/20161207-sztarok-akik-meghiztak-2016ban.htmlÚgy látszik, a hollywoodi és a magyar sztárok is egyre jobban odafigyelnek az egészséges életmódra, ugyanis számbavéve a 2016-os év nagy átalakulásait, sokkal több fogyásról tudunk beszámolni, mint azokról, akik elhagyták magukat. De azért mégiscsak nézzük meg, kik voltak azok, akik felszedtek magukra néhány kilót. Ez Zsír!--Tolvai Reni bomba testet és hatalmas didkókat villantott: FOTÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20161210-tolvai-reni-enekesno-bombatestet-es-hatalmas-didkokat-villantott.htmlAz énekesnő gyakran küzd pluszkilókkal, de most nagyszerű formában van. Instagram-oldalának tanúsága szerint rendszeresen edz, hogy elégedett lehessen az alakjával. Ez Zsír!--Tatár Csilla: Sosem lesz olyan alakom, mint a szülés előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161210-tatar-csilla-musorvezeto-szerint-sosem-lesz-olyan-alakja-mint-a-szules-elott.htmlA Dal műsorvezetője a Borsnak adott interjújában beszélt arról, hogy miként is nyerte vissza szülés előtti súlyát, és hogyan változott meg a teste, miután életet adott kisfiának, Milánnak. Ez Zsír!Origo30 kilót fogyott Peller Annahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161208-peller-anna-szineszno-fogyasarol-meselt.htmlPeller Anna saját bevallása szerint nagyon sokáig túlsúlyos kislány volt, ám a gimiben úgy döntött, ennek bizony véget vet. Kemény diétájának alaposan meg is fizette az árát. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.