Ezért titkolta eddig terhességét Horváth Éva

terhesség kisbaba Horváth Éva titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horvát Éva a közösségi oldalán adott hírt arról, hogy kisbabát vár. Egy karácsonyfa előtt mutatta meg gömbölyödő pocakját. Egy közeli ismerőse elárulta, hogy a modell miért titkolta eddig a nagy hírt.

Éva egyik közeli ismerőse elárulta a Blikknek, hogy a modell már régen vágyott arra, hogy anyuka legyen, így most nagy álma teljesült. Párjával, Gáborral nagyon boldogok:

"Éva már nagyon régóta vágyott arra, hogy édesanya legyen. Sokszor beszélt arról, hogy elérkezettnek látja az időt a gyermekvállalásra. Évek óta próbálkoztak, szinte mindent megtettek a kedvesével, Gáborral. Végül természetes úton esett teherbe. Szerintem jó édesanya lesz. Mindig nagyon szépen beszél a gyerekekről, jó elképzelései vannak az anyaságot illetően, és akárhányszor kisgyerek volt a társaságában, igen jól kezelte még a nehéz helyzeteket is. Keveseknek árulta el, hogy babát vár. Egyrészt babonából, másrészt nem szerette volna, ha mindenki erről beszél, ha faggatják. Szeretné megélni ezt a hatalmas boldogságot, nem is lehetne szebb a karácsonya" - mondta a névtelenséget kérő barát.

Horváth Éva kisbabát vár Forrás: Horváth Éva / Facebook


Éva párjáról, Gáborról nem sokat tudni. Annyi biztos, hogy üzletember, öt éve vannak együtt Horváth Évával. 2014-ben volt egy kisebb szünet a kapcsolatukban, de újra egymásra találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.