Különleges felkérést kapott Zólyomi Zsolt, a magyar orr

Forrás: Facebook -
orr Zólyomi Zsolt Pannonhalmi Apátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zólyomi Zsolt az egyetlen magyar orr több hírességnek és nemzetközi cégnek készített má illatot, de ilyen érdekes munkában talán még nem volt része.

Zsoltot a Pannonhalmi Bencés Főapátság kereste meg, hogy régi receptúra szerint, helyi alapanyagok felhasználásával készített szappanok illatát kellett újrakomponálnia. Ezek az illatok már kaphatók, megtalálhatók a Pannonhalmi Főapátság Szent Márton Gyógynövényműhelyének kínálatában. Kezdetben három illattal mutatkoztak be, két női és egy férfi szappant készítettek el, amik vegyszer- és adalékanyagmentesek.

Zólyomi Zsolt Forrás: Facebook


Zólyomi elmondta, hogy a termékeket ősi recept alapján, de modern technológiával készítették, környezettudatos előűllításra törekedtek. Zsolt számára az volt a legnagyobb kihívás, hogy a gógynövények nem éppen divatos illatait modernizálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.