Sarka Kata otthonából lélegzetelállító kilátás nyílik

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata otthon kilátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is osztott már meg részleteket Sarka Kata az új otthonából, de eddig azt nem láthattuk, milyen mesés is a kilátás a laksásából. Ilyen látványra bárki szívesen ébredne.

Az már egyszer biztos, hogy Sarka Kata nem a földszinten bérel lakást! Új otthonából ugyanis lélegzetelállító kilátás nyílik. A műsorvezető már korábban is osztott meg egy-két részletet a lakásából, amibe azután költözött, hogy Hajdú Péterrel megromlott a kapcsoltuk, de ezúttal azt osztotta meg rajongóival, milyen mesés látvány tárul elé, ha kinéz az ablakon.

Sarka Kata otthonából gyönyörű a kilátás Forrás: facebook.com/kata.sarka

Annyi biztos, hogy Sarka Kata elég magasan lakik, de minden lépcsőfokot megér ez a kilátás. Ilyen lenyűgöző fények és látvány mellett nem lehet nehéz reggel az indulás!

Így használd 2017 színét az otthonodban http://www.life.hu/otthon/20161212-a-pantone-intezet-megvalasztotta-2017-ev-szinet-a-lombzoldet.htmlEltelt egy újabb év, ezt pedig mi sem jelzi jobban, mint hogy a neves Pantone Intézet ismét kiadta iránymutatását a következő esztendőre. 2017 színe az egyszerű, mégis nagyszerű, 15-0343 kódú greenery, azaz lombzöld lett. OtthonThinkstockHogyan ne menj a házigazdák idegeire - Tiltólista kispályás vendégeknekhttp://www.life.hu/otthon/20161213-nyolc-legrosszabb-dolog-amit-vendegsegben-tehetsz.htmlAz ünnepi időszak nem telhet el karácsonyi filmek, családi vacsorák, no meg persze kötelező vendégeskedések nélkül. Ha ebben az évben te leszel a vendég, a kosztért és kvártélyért cserébe illik néhány kimodatlan szabályt betartanod, hogy a lehető legkevesebb problémát okozz a házigazdáidnak. Mutatjuk, mit ne tegyél vendégeskedés közben. Otthon--Ez történik, ha nem mosod hetente az ágyneműdethttp://www.life.hu/otthon/20161213-ezert-kell-hetente-agynemut-mosni.htmlGyakran hetekig nem mosod az ágyneműdet, mert inkább foglalkozol a ruhákkal, az ingekkel, és amúgy is, nem koszos az még? A legfrissebb kutatási eredmények szerint hetente mindenképp ki kellene mosni az ágyneműket – el is áruljuk, miért! Otthon--Keressük 2016 legszebb ünnepi terítékét!http://www.life.hu/otthon/20161212-life-hu-unnepi-dekoracio-verseny.htmlTeremts meghitt hangulatot az ünnepi vacsorákhoz, öltöztesd karácsonyi díszbe az asztalt és nyerj értékes ajándékokat! Keressük 2016 legszebb ünnepi terítékét! OtthonThinkstockLess be Ábel Anita otthonába – így él a színésznőhttp://www.life.hu/otthon/20161212-abel-anita-megmutatta-otthonat.htmlÁbel Anita nemcsak megjelenésére, de gyönyörű otthonára is nagyon figyel. A Hal a tortán című műsorban végre megmutatta álomszép házát... OtthonOrigoÍgy teremts karácsonyi hangulatot egy aprócska lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20161209-karacsonyi-dekoracios-otletek-kis-lakasban.htmlEgy aprócska, zsúfolt lakásba is könnyen lehet karácsonyi hangulatot csempészni, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Mutatjuk az ötleteinket! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.