Dér Heni egy interjú keretein belül egy igazán érdekes témáról mesélt: elárulta, hogy mi a különbség Budapest és a szülővárosa között, illetve azt is, hogy melyik milyen hatást gyakorolt az életére. 

Dér Heni Joshi Bharat vendégeként szerepelt egy televíziós beszélgetős műsorban, ahol számos témát kiveséztek. Heni elmesélte, hogy fiatalabb korában komoly megfelelési kényszere volt, mert a szülővárosában tapasztalt zárt erkölcsű életmód teljesen eltért attól, amit Budapesten látott, így amíg nem volt saját, szilárd véleménye az életről, addig mindig valakinek a kedvében akart járni. 

"Eljövök egy vidéki, nagyon zárt erkölcsű rendszerből, ahol addig még a városi életről sem sokat tudtam, nemhogy egy másik országnak a fővárosi rendszerébe így becsöppenni" - vallotta be Heni. 

Dér Heni nem kér mások tanácsaibólForrás: Instagram/Dérheniofficial

Egy olyan helyen találta magát, ahol mindent szabad: járhatsz bulizni, lehetsz szingli, élhetsz nyitott kapcsolatban, elválhatsz, szülhetsz gyereket esküvő nélkül is stb. Ehhez képest az otthonában azt szégyennek tekintik, ha valakinek házasságon kívül születik gyereke. 

"Mostmár sok esetben ezért nem kérek otthonról tanácsot, mert ők még a mai napig nagyon fontosnak tartják azt, hogy mit gondol róluk a külvilág" - magyarázta az énekesnő. 

A szülei szerint már egyébként is benne van abban a korban, amikor szülnie kellene, hiszen a faluban minden hozzá hasonló korú lánynak már családja van.