Dér Heni nem kér tanácsot és nem akar megfelelni

Forrás: Instagram/Dérheniofficial -
tanács erkölcs életvezetés Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni egy interjú keretein belül egy igazán érdekes témáról mesélt: elárulta, hogy mi a különbség Budapest és a szülővárosa között, illetve azt is, hogy melyik milyen hatást gyakorolt az életére. 

Dér Heni Joshi Bharat vendégeként szerepelt egy televíziós beszélgetős műsorban, ahol számos témát kiveséztek. Heni elmesélte, hogy fiatalabb korában komoly megfelelési kényszere volt, mert a szülővárosában tapasztalt zárt erkölcsű életmód teljesen eltért attól, amit Budapesten látott, így amíg nem volt saját, szilárd véleménye az életről, addig mindig valakinek a kedvében akart járni.

"Eljövök egy vidéki, nagyon zárt erkölcsű rendszerből, ahol addig még a városi életről sem sokat tudtam, nemhogy egy másik országnak a fővárosi rendszerébe így becsöppenni" - vallotta be Heni.

Dér Heni nem kér mások tanácsaiból Forrás: Instagram/Dérheniofficial

Egy olyan helyen találta magát, ahol mindent szabad: járhatsz bulizni, lehetsz szingli, élhetsz nyitott kapcsolatban, elválhatsz, szülhetsz gyereket esküvő nélkül is stb. Ehhez képest

az otthonában azt szégyennek tekintik, ha valakinek házasságon kívül születik gyereke.

"Mostmár sok esetben ezért nem kérek otthonról tanácsot, mert ők még a mai napig nagyon fontosnak tartják azt, hogy mit gondol róluk a külvilág" - magyarázta az énekesnő.

A szülei szerint már egyébként is benne van abban a korban, amikor szülnie kellene, hiszen a faluban minden hozzá hasonló korú lánynak már családja van.

Pénzügyi felkészülés a karácsonyra - Szakértő tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20161214-szopper-zsofia-penzugyi-szakerto-tanacsai-a-karacsonyi-tulkoltekezesre.htmlA karácsony a szeretet, no meg a nagy költekezések ünnepe. A következőkben a Life.hu szakértője, Szopper Zsófia pénzügyi szakértő ad tanácsokat a karácsonyi nagybevásárlásra. CsaládThinkstockGalambos Lajost megfosztották a családi karácsonytólhttp://www.life.hu/csalad/20161215-galambos-lajos-karacsony-cella-borton.htmlGalambos Lajos számára rémálom volt a tavalyi karásony: családja nélkül, két cellatársával "ünnepelte" a Szentestét. CsaládOrigoJaksity Kata családja romokban: férje már el is költözötthttp://www.life.hu/csalad/20161215-jaksity-kata-csaladja-szethullott-a-ferje-elkoltozott.htmlJaksity Kata és családja most nehéz időket élnek. Úgy tűnik ezúttal már nem sikerült megmenteniük a házasságukat. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huVictoria Beckham nem egy konyhatündér http://www.life.hu/csalad/20161215-victoria-beckham-nem-tud-fozni-fotot-csinalt-az-egyik-etelerol.htmlBár David Beckham dögös felesége az élet sok területén sikeres, mint most kiderült, a főzés nem az erőssége.CsaládOrigoCaramel és párja a családbővítésen gondolkozikhttp://www.life.hu/csalad/20161215-caramel-parkapcsolat-szerelem-gyerek-csladbovites.htmlCaramel és kedvese, Szilvi a közelmúltban összeházasodtak és a legnagyobb boldogsában nevelik gyönyörű kislányukat, Szofit. Az énekes most magánéletéről vallott. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoPirner Almáék nem ajándékoznak Karácsonykorhttp://www.life.hu/csalad/20161214-nem-ajandekoznak-pirner-almaek.htmlPirner Alma egy televíziós interjúban mesélt gyermekéről, illetve a karácsonyi szokásaikról. Elárulta, hogy náluk nincs ajándékozás. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.